Μαστροποί με φαντασία: Τις εξέδιδαν πείθοντας τες πως κάνοντας σεξ με αλλόθρησκους θα ερχόταν ευκολότερα ο Μεσσίας

Μαστροποί με φαντασία: Τις εξέδιδαν πείθοντας τες πως κάνοντας σεξ με αλλόθρησκους θα ερχόταν ευκολότερα ο Μεσσίας

Μαστροποί στο Ισραήλ βρήκαν τον τέλειο τρόπο να πλησιάζουν όσες γυναίκες ήταν ευκολόπιστες και αφελείς

Η αστυνομία όμως της χώρας είχε διαφορετική άποψη για όλο αυτό και προχώρησε σε επιχείρηση.

Συνελήφθησαν οκτώ άνδρες και γυναίκες οι οποίοι προχωρούσαν σε μεσσιανικά κηρύγματα. Μέσω αυτών εντόπιζαν ευάλωτες γυναίκες στις οποίες χορηγούσαν ναρκωτικά και αλκοόλ ώστε να τις πείσουν πιο εύκολα πως δίνοντας το κορμί τους σε μη Εβραίους "θα έσωζαν τον εβραϊκό λαό και θα τον οδηγούσαν στη λύτρωση".

Εγκέφαλος της υπόθεσης φέρεται ότι είναι ένας 60χρονος άνδρας από το Κίριατ Άρμπα, έναν εβραϊκό οικισμό κοντά στη Χεβρώνα της Δυτικής Όχθης. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο ύποπτος είναι ένας περιθωριακός ακροδεξιός.

Ο επικεφαλής των ερευνών, Αρίκ Μορντεχάι είπε στην εφημερίδα Χααρέτζ ότι το δίκτυο εξέδιδε 15 γυναίκες μεταξύ των οποίων ενδέχεται να υπήρχαν και ανήλικες κοπέλες. Οι "πελάτες" τους ήταν Παλαιστίνιοι της Δυτικής Όχθης και ξένοι εργαζόμενοι στο Τελ Αβίβ.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στις αρχές από τη Λεχάβα, μια εξτρεμιστική οργάνωση που διαφωνεί με τους γάμους Εβραίων με ανθρώπους από άλλα θρησκεύματα. Ένα μέλος της, ο Μπέντζι Γκοπστάιν, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι οι προαγωγοί δρούσαν εδώ και 6-7 χρόνια και, φυσικά, δεν πίστευαν καθόλου αυτά που κήρυτταν. Οι γυναίκες όμως "τα πίστευαν, εκμεταλλεύτηκαν την αφέλειά τους", τόνισε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network