Φενέρμπαχτσε: Ε, όχι και συγγνώμη στους Ουκρανούς για το σύνθημα υπέρ του Πούτιν

Φενέρμπαχτσε: Ε, όχι και συγγνώμη στους Ουκρανούς για το σύνθημα υπέρ του Πούτιν
Οπαδοί της Φενέρμπαχτσε AP

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε τόνισε ότι η τουρκική ομάδα δεν χρωστάει καμία συγγνώμη στην Ουκρανία για όσα ακούστηκαν στο παιχνίδι με την Ντινάμο Κιέβου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το σύνθημα υπέρ του Βλαντίμιρ Πούτιν από μερίδα οπαδών της Φενέρμπαχτσε στο παιχνίδι με την Ντινάμο Κιέβου μετατράπηκε σε μίνι διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Ουκρανίας και Τουρκίας.

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας Αλι Κοτς τόνισε σε δηλώσεις του ότι δεν οφείλει καμία συγγνώμη για το το περιστατικό το οποίο εδώ και μέρες έχει κάνει το γύρο του κόσμου.

“Δεν μας εκφράζει σε καμία περίπτωση το να φωνάζουν μερικοί οπαδοί μας το όνομα του Πούτιν αλλά δεν μπορούμε να βάλουμε και φερμουάρ στο στόμα του κόσμου. Το περιστατικό κράτησε μόλις 20 δευτερόλεπτα” τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Φενέρ.

Είχαν προηγηθεί ιδιαίτερα επικριτικά σχόλια για το γεγονός από τον πρέσβη της Ουκρανίας στην Τουρκία τα οποία δεν άρεσαν καθόλου στους παράγοντες της Φενέρμπαχτσε οι οποίοι πάντως δεν παρέλειψαν να καταδικάσουν τη συμπεριφορά του κόσμου.

Το περιστατικό διερευνά και η UEFA αφού ότι έγινε, έλαβε χώρα σε αγώνα των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ (η Ντινάμο έκανε την έκπληξη και προκρίθηκε στην επόμενη φάση).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα