Φίλος Σουμάχερ: Δεν κινδυνεύει η ζωή του

default image

Ο στενός φίλος του Μίκαελ Σουμάχερ, Φίλιπ Στράιφ, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου τονίζοντας πως δεν κινδυνεύει η ζωή του Γερμανού πρώην πιλότου της Formula 1 (Vid)

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η “Telegraph”, ο Στράιφ είπε ότι ενημερώθηκε από τον γιατρό Σαγιάν ότι ο Μίκαελ έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

“Δεν είμαι γιατρός. Επαναλαμβάνω τι μου είπε ο Ζεράρ Σαγιάν, δηλαδή, πως παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά ευτυχώς πλέον δεν κινδυνεύει η ζωή του”, είπε.

Ο Σέιλαντ δεν είναι μέλος του ιατρικού επιτελείου του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ αλλά είναι φίλος του Σουμάχερ και από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό του εδώ και 7 ημέρες, όσο δηλαδή νοσηλεύεται.

Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση είτε από τους γιατρούς είτε από την εκπρόσωπο της οικογένειας του 45χρονου Γερμανού.

Οι γιατροί δεν έχουν κάνει κάποια ανακοίνωση εδώ και 4 ημέρες., άρα ελέγχεται η αξιοπιστία των δηλώσεων του Στράιφ.

Νέα δεδομένα στο ατύχημα που υπέστη ο Μίκαελ Σουμάχερ το πρωί της περασμένης Κυριακής (29/12) κάνοντας σκι προσθέτει εν τω μεταξύ η “Le Dauphine”.

Με αποκλειστικό της ρεπορτάζ, η τοπική εφημερίδα της Γκρενόμπλ υποστηρίζει ότι ο Γερμανός πρώην πιλότος, που είχε χθες γενέθλια συμπληρώνοντας 45 χρόνια ζωής, έφερε κάμερα στο κράνος που φορούσε.

“Μάθαμε ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε μια φορητή κάμερα πάνω στο κράνος του το Σάββατο κάνοντας σκι στο Μεριμπέλ. Ωστόσο, το αν η κάμερα ήταν ενεργοποιημένη την ώρα του ατυχήματος ή αν υπάρχουν διαθέσιμα πλάνα για τις ανακριτικές αρχές, δεν το γνωρίζουμε. Οι αρχές του Αλμπερτβίλ που έχουν αναλάβει την έρευνα, αρνούνται να σχολιάσουν την πληροφορία”, αναφέρει η εφημερίδα στο site της.

“Πρώτα θα συζητήσουμε τα ευρήματα της έρευνας με την οικογένεια του Σουμάχερ και στη συνέχεια με τον Τύπο”, ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Πατρίκ Κουίνσι, μέλους των αρχών.

Πηγή: Telegraph

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα