Φωτιά στην Καλιφόρνια: Άλογο έπεσε στην πισίνα για να σωθεί κι έγινε σύμβολο

Φωτιά στην Καλιφόρνια: Άλογο έπεσε στην πισίνα για να σωθεί κι έγινε σύμβολο

Στα θύματα της πύρινης λαίλαπας δε συγκαταλέγονται μόνο οι άνθρωποι: Αβοήθητες γάτες, σκύλοι και κουνέλια είναι μόνο μερικά από τα ζώα που βρήκαν τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να σωθούν από τη μανία των φλογών.

Ανείπωτη είναι η τραγωδία που συντελείται τις τελευταίες ημέρες στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ από τις φωτιές που συνεχίζουν να μαίνονται ανεξέλεγκτες κι έχουν στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 50 ανθρώπους. Μέχρι στιγμής αγνοείται η τύχη 228 ατόμων, ενώ η μανία των πυρκαγιών έχει καταστρέψει εκατοντάδες χιλιάδες στέμματα δασικής έκτασης καθώς και σπίτια, περιουσίες.

Στα θύματα της πύρινης λαίλαπας δε συγκαταλέγονται μόνο οι άνθρωποι: Αβοήθητες γάτες, σκύλοι και κουνέλια είναι μόνο μερικά από τα ζώα που βρήκαν τραγικό θάνατο στην  προσπάθειά τους να σωθούν από τις πυρκαγιές στην αμερικανική πολιτεία.

Από τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου σοκ προκαλεί αυτή με ένα άλογο που βρέθηκε παγιδευμένο σε μία πισίνα στην συνοικία Παραντάις.

Το άλογο βρέθηκε πάνω στο κάλυμμα της πισίνας να τρέμει από τον φόβο του. Η κίνησή του να πέσει στο νερό αποδείχτηκε σωτήρια, καθώς κατάφερε να εντοπιστεί και να απομακρυνθεί από τον κίνδυνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα