Φρίκη στο Μάντσεστερ: Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου για την επίθεση

Φρίκη στο Μάντσεστερ: Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου για την επίθεση

Σε αγώνα δρόμου επιδόθηκαν οι Βρετανοί εκδότες το βράδυ της Δευτέρας προκειμένου να ενημερώσουν τις εκδόσεις των εφημερίδων για το τρομοκρατικό χτύπημα που συγκλόνισε το Μάντσεστερ

Σε δεύτερη “μοίρα” μπήκε το μανιφέστο της Τερέσα Μέι για την Υγεία στα πρωτοσέλιδα των βρετανικών εφημερίδων μετά τη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ το βράδυ της Δευτέρας που επαναφέρει στο προσκήνιο τον εφιάλτη της τρομοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι Βρετανοί εκδότες επιδόθηκαν σε αγώνα δρόμου προκειμένου να ενημερώσουν τις σημερινές εκδόσεις των εφημερίδων τους για την έκρηξη στο φουαγιέ του Manchester Arena, στο τέλος της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε.

Στον βρετανικό Τύπο αποτυπώνεται η φρίκη μετά την επίθεση με τους 22 νεκρούς και τους 50 τραυματίες. Σημειώνεται ότι μέχρι την ώρα της έκδοσης των εφημερίδων, ο επίσημος απολογισμός ήταν 19 νεκροί.

Ο Guardian έχει τίτλο «Φόνος στο Μάντσεστερ, τουλάχιστον 19 νεκροί στην επίθεση στην αρένα» και μια μεγάλη φωτογραφία ενός άνδρα με ματωμένα πόδια, που απομακρύνεται από τη σκηνή της επίθεσης:

 

Οι βρετανικοί Times τιτλοφορούνται «19 νεκροί από βόμβα σε ποπ συναυλία»:

Η Metro έχει τίτλο «Μακελειό τρόμου σε συναυλία στην Αρένα»:

 

Η Daily Telegraph αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της «Θεατές συναυλίας στο Μάντσεστερ σκοτώνονται από έκρηξη»:

 

Η Daily Mirror τιτλοφορείται «19 νεκροί από βόμβα σε ποπ συναυλία» ενώ επιτίθεται και στην πρωθυπουργό Τερέζα Μέι για την πολιτική της στον τομέα της Υγείας:

 

«Τρόμος στην Arena» είναι ο τίτλος της Manchester Evening News, με τη φωτογραφία μιας τραυματισμένης που της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες  οι γιατροί:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα