Γαλλία: Ο Πύργος του Άιφελ θα υποδεχθεί ξανά επισκέπτες στις 16 Ιουλίου

Γαλλία: Ο Πύργος του Άιφελ θα υποδεχθεί ξανά επισκέπτες στις 16 Ιουλίου
Ο Πύργος του Άιφελ shutterstock

Ο Πύργος του Άιφελ θα ξανανοίξει για το κοινό στις 16 Ιουλίου, με τους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να πηγαίνουν σε όλους τους ορόφους, εκτός από ορισμένες ζώνες στο εργοτάξιο.

Ο Πύργος του Άιφελ, που είχε κλείσει από τις 30 Οκτωβρίου λόγω της υγειονομικής κρίσης, θα ξανανοίξει στις 16 Ιουλίου για το κοινό με χωρητικότητα 50% στους ανελκυστήρες του, ανακοίνωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο η διαχειρίστρια εταιρεία.

Η δυνατότητα υποδοχής θα είναι, για αυτό το καλοκαίρι, στους 10.000 επισκέπτες την ημέρα, ήτοι το ίδιο επίπεδο με το καλοκαίρι του 2020, έναντι 25.000 πριν από την κρίση, ανέφερε η Sete, η οποία προβλέπει ένα έλλειμμα ύψους περίπου 70 εκατομμυρίων ευρώ για το 2021 και εξετάζει μια ανακεφαλαιοποίηση.

Τα εισιτήρια, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα αρχίσουν να εκδίδονται την 1η Ιουνίου, διευκρίνισε ο πρόεδρος της Sete Ζαν Φρανσουά Μαρτέν, με τα δύο τρίτα των κρατήσεων να γίνονται διαδικτυακά. Η πώληση με φυσική παρουσία των εισιτηρίων στη βάση του Πύργου θα είναι δυνατή με την επαναλειτουργία του.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να μεταβαίνουν στο σύνολο των ορόφων, εκτός από ορισμένες ζώνες στο εργοτάξιο, ιδίως στον δεύτερο όροφο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα