Γάλλος Γερουσιαστής: Ελληνική παρακμή λόγω... ομοφυλοφιλίας

Γάλλος Γερουσιαστής: Ελληνική παρακμή λόγω... ομοφυλοφιλίας

Σε μία δήλωση που θα προκαλέσει αντιδράσεις προέβη Γάλλος Γερουσιαστής. Το παράδειγμα της ''ελληνικής παρακμής'' και ο κίνδυνος του γένους. Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα

Λίγες ώρες μετά το ''πράσινο φως'' του υπουργικού συμβουλίου για την επικύρωση των γάμων ομοφυλόφιλων , ο Γάλλος Γερουσιαστής Serge Dassault εξέφρασε την αντίθεσή του και χρησιμοποίησε το παράδειγμα της ''ελληνικής παρακμής'' για να κάνει τις διαπιστώσεις του, σύμφωνα με δημοσίευμα της Le Monde .

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ''France Culture'', ο 87χρονος γερουσιαστής και ''κεφάλι'' της Figaro, επεσήμανε πως ο γάμος μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου, καθώς και το δικαίωμα στην υιοθεσία θέτει σε κίνδυνο την ανανέωση του πληθυσμού της χώρας.

''Δεν υπάρχει πλέον ανανέωση του πληθυσμού. Τι θέλουμε; Λοιπόν σε δέκα χρόνια δεν θα υπάρχει κανείς, είναι ανόητο'' δήλωσε ο ίδιος.

Χωρίς να αρκεί αυτή αφοριστική δήλωση, συμπλήρωσε, στοχοποιώντας την Ελλάδα: ''Κοιτάξτε την ιστορία της Ελλάδας, η ομοφυλοφιλία είναι μία από τις αιτίες παρακμής της''.

''Είναι το τέλος της οικογένειας, είναι το τέλος της γέννησης παιδιών, είναι το τέλος της εκπαίδευσης, είναι ένας τεράστιος κίνδυνος για το σύνολο του έθνους'' ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα. Η επίμαχη δήλωση στο 13.40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γαλλία: "Πράσινο φως" για τους γάμους ομοφυλόφιλων

SHARE:

24Media Network