Gary Sinise: Πέθανε ο γιος του από σπάνια μορφή καρκίνου

Διαβάζεται σε 2'
Gary Sinise
Gary Sinise AP Photo Richard Shotwell

Την είδηση θανάτου του 33χρονου γιου του ανακοίνωσε ο Gary Sinise. Η συγκινητική ανάρτησή του.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα ο Gary Sinise ανακοίνωσε τον θάνατο του γιου του, από μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Ο γνωστός ηθοποιός γνωστοποίησε πως ο 33χρονος γιος του McCanna Anthony Sinise, άφησε την τελευταία του πνοή στις 5 Ιανουαρίου, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Σε ανάρτηση του ιστότοπου του ιδρύματος Gary Sinise ο ηθοποιός έγραψε μεταξύ άλλων: «Όπως κάθε οικογένεια που βιώνει μια τέτοια απώλεια, είμαστε συντετριμμένοι και τα καταφέρνουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Ως γονείς, είναι τόσο δύσκολο να χάσεις το παιδί σου. Η καρδιά μου είναι σε όλους όσους έχουν υποστεί παρόμοια απώλεια και σε όποιον έχει χάσει ένα αγαπημένο πρόσωπο».

Και πρόσθεσε λέγοντας ότι ο γιος του ήταν ένας «εξαιρετικός ντράμερ» και πως του χάρισε υπέροχες στιγμές. Σε άλλο σημείο, ο 68χρονος έγραψε πως ο γιος του πάλεψε με τον σπάνιο καρκίνο Χόρδωμα για πεντέμιση χρόνια, ο οποίος δυσκόλευε με το πέρας του χρόνου. Ειδικότερα, είπε ότι ο καρκίνος αυτός προέρχεται από τη σπονδυλική στήλη και επηρεάζει περίπου 300 ανθρώπους στις ΗΠΑ κάθε χρόνο.

«Ο καρκίνος τον είχε παραλύσει από το στήθος και κάτω, αλλά εξακολουθούσε να χρησιμοποιεί περιορισμένα το δεξί του χέρι και τα δάχτυλα στο αριστερό του χέρι», εξήγησε ο ηθοποιός.

«Ευχαριστώ, Mc. Τα κατάφερες. Το Resurrection & Revival θα ζήσει. Και το ίδιο θα κάνεις και εσύ. Στις καρδιές μας για πάντα. Είμαστε ευλογημένοι που σε είχαμε στη ζωή μας ως γιο, αδερφό και φίλο…και θα μας λείψεις και θα σε αγαπάμε στην αιωνιότητα», έγραψε ο Gary Sinise.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα