Γερμανία: Διπλή ένοπλη επίθεση με τέσσερις νεκρούς – Ανάμεσά τους και ένα 3χρονο παιδί

Διαβάζεται σε 1'
Διπλή ένοπλη επίθεση στη Γερμανία
Διπλή ένοπλη επίθεση στη Γερμανία FABIAN BIMMER/EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τέσσερις άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένα παιδί, έχασαν τη ζωή τους σήμερα σε διπλή ένοπλη επίθεση στη βόρεια Γερμανία. Στρατιωτικός ο φερόμενος ως δράστης.

Ένας στρατιώτης της Μπούντεσβερ (Bundeswehr) είναι ύποπτος για τη δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων κατά τη διάρκεια της νύχτας στο βόρειο γερμανικό κρατίδιο της Κάτω Σαξονίας, όπως ανακοίνωσαν την Παρασκευή (01/03) η αστυνομία και οι εισαγγελείς.

Οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα σε δύο οικίες, η μία στο Westervesede και η άλλη στο Bothel, όπως αναφέρει η Deutsche Welle, με την αστυνομία του Ρότενμπουργκ και την εισαγγελία του Βέρντεν να εκδίδουν κοινή ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν ότι ένα παιδί ήταν μεταξύ των τεσσάρων πτωμάτων που ανακαλύφθηκαν το πρωί της Παρασκευής σε δύο τοποθεσίες.

“Ο επί του παρόντος ύποπτος στρατιώτης της Μπούντεσβερ παραδόθηκε λίγο μετά τα εγκλήματα και συνελήφθη από αστυνομικούς”, ανέφεραν οι αρχές στην κοινή ανακοίνωσή τους.

Διπλή ένοπλη επίθεση στη Γερμανία
Διπλή ένοπλη επίθεση στη Γερμανία FABIAN BIMMER/EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μέχρι στιγμής τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα, ωστόσο δεν αποκλείεται το κίνητρο να βασίζεται σε οικογενειακούς δεσμούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα