Γιαγιά 101 ετών στην Μέρκελ: “Είστε η κυρία Μακρόν”

Γιαγιά 101 ετών στην Μέρκελ: “Είστε η κυρία Μακρόν”
Μέρκελ και Μακρόν με την υπεραιωνόβια θαυμάστριά τους

Θα μπορούσε να είναι και ένα επικό τρολάρισμα... Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τη συνάντησή της με το Γάλλο πρόεδρο, έδειξε όμως να αγνοεί πλήρως ποιά ήταν η γυναίκα δίπλα του, που δεν ήταν άλλη από τη Γερμανίδα καγκελάριο.

Ένα αμήχανο όσο και χαριτωμένο περιστατικό βίωσαν ο Εμανουέλ Μακρόν και η Άγκελα Μέρκελ στο πλαίσιο των κοινών τους εμφανίσεων στο Παρίσι για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Μια ηλικιωμένη κυρία, 101 Μαΐων , εμφανώς ενθουσιασμένη που είδε από κοντά το Γάλλο πρόεδρο, όχι μόνο δεν αναγνώρισε την καγκελάριο της Γερμανίας που βρισκόταν στο πλευρό του, αλλά έσπευσε να τη χαιρετήσει θεωρώντας ότι είναι η… σύζυγός του!

“Δεν είναι δυνατόν! Μια μικρή γυναίκα σαν εμένα να κάνει χειραψία με τον πρόεδρο. Είναι φανταστικό!” είπε η γλυκύτατη γιαγιά, πριν στραφεί στην Άγκελα Μέρκελ για να της πει με αφοπλιστική βεβαιότητα: “Είστε η κυρία Μακρόν!”.

Η Άγκελα Μέρκελ, χαμογελαστή, της εξήγησε ότι “Όχι, είμαι η καγκελάριος της Γερμανίας”. Μόνο που της το είπε αρχικά στα γερμανικά… Ακόμη κι όταν της στο είπε στα γαλλικά, η ηλικιωμένη γυναίκα δεν φάνηκε να αντιλαμβάνεται τι της είπε. Έτσι το “ζεύγος” Μακρόν-Μέρκελ αρκέστηκε να ποζάρει χαμογελαστό δίπλα στην υπεραιωνόβια φαν τους…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα