“Γκάφα” Ιρλανδού Ευρωβουλευτή: Συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη χωρίς να φορά παντελόνι

“Γκάφα” Ιρλανδού Ευρωβουλευτή: Συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη χωρίς να φορά παντελόνι
Twitter

O Ιρλανδός Λουκ Μινγκ Φλάναγκαν ακολούθησε το πρόσφατο παράδειγμα του Ρουμάνου υπουργού Αθλητισμού κι εμφανίστηκε σε τηλεδιάσκεψη να φορά ένα πουκάμισο και το εσώρουχό του.

Ένας ευρωβουλευτής έζησε σήμερα από πρώτο χέρι του κινδύνους της τηλεδιάσκεψης, όταν αποκαλύφθηκε ότι δεν φορούσε παντελόνι, καθώς συζητούσε διάφορα θέματα με τους συναδέλφους του.

Κατά την επίσημη ζωντανή μετάδοση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Ιρλανδός Λουκ Μινγκ Φλάναγκαν εμφανίστηκε να φορά ένα πουκάμισο και να κάθεται σταυροπόδι στην άκρη ενός άστρωτου κρεβατιού, ενώ έτριβε τους γυμνούς μηρούς του, καθώς απευθυνόταν στην επιτροπή Γεωργίας επί δύο λεπτά.

Ο Φλάναγκαν, που ανήκει στην ομάδα της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς- Βόρειας Πράσινης Αριστεράς, εξήγησε στο Ρόιτερς τι του συνέβη:

«Μόλις είχα επιστρέψει από τρέξιμο και φορούσα ακόμη το σορτσάκι μου. Αποφάσισα να φορέσω ένα πουκάμισο για να δείχνω κάπως ευυπόληπτος. Δεν πήγε και πολύ καλά!».

Σημειώνεται πως κάτι αντίστοιχο έχει ξανασυμβεί με τον υπουργό Αθλητισμού Ρουμανίας. Ο Ιονούτ Στρόε βρισκόταν σε τηλεδιάσκεψη όταν η κάμερα έπεσε και αποκάλυψε ότι από κάτω φορούσε το μποξεράκι του!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα