Γονείς μηνύουν τον 30χρονο γιο τους για να φύγει από το σπίτι

Ο 30χρονος που αρνείται να φύγει από το σπίτι

Δοκίμασαν τα πάντα! Του έδωσαν ακόμη και χρήματα για να βρει δικό του σπίτι... Ο 30χρονος "κανακάρης" του απεγνωσμένου ζεύγους από τις Συρακούσες της Νέας Υόρκης επέδειξε πρωτοφανή αδιαφορία στις εκκλήσεις το γονιών του, μην αφήνοντάς τους άλλη επιλογή από το να τον... μηνύσουν, προκειμένου να τον διώξουν από το σπίτι και να αποκτήσει επιτέλους δική του ζωή.

Ο Μάικλ Ροτόντο είναι 30 ετών και ζει με τους γονείς του στο σπίτι τους στις Συρακούσες της Νέας Υόρκης. Δεν τους πληρώνει ενοίκιο, δεν βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού, δεν τον ενδιαφέρει να βρει δουλειά. Οι γονείς του, Κριστίνα και Μαρκ, μάταια προσπάθησαν να τον ωθήσουν να γίνει πιο δραστήριος για να "βάλει μπρος" τη ζωή του. Του προσέφεραν ακόμη και χρήματα προκειμένου να βρει δικό του σπίτι και να αυτονομηθεί σιγά - σιγά.... Ο 30χρονος μοιάζει όμως αδιάφορος απέναντι στο ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την οικογενειακή εστία.

Στις 7 Μαΐου οι γονείς του προχώρησαν σε μία μάλλον ανορθόδοξη κίνηση για τον πείσουν να φύγει από το σπίτι: Του έκαναν μήνυση!

Παραφράζοντας την παλιά ταινία "Ο πόλεμος των Ρόουζ", θα μπορούσαμε να πούμε ότι εδώ μιλάμε για τον... πόλεμο των Ροτόντο. Ο γιος αρνείται πεισματικά να φύγει και οι γονείς φαίνονται αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα νόμιμα μέσα για να τον διώξουν.

Σύμφωνα με το δικηγόρου τους, Άντονι Αντοράντε, έχουν ήδη επιδώσει πέντε ειδοποιήσεις έξωσης, οι οποίες και φαίνεται να έχουν καταλήξει στον κάλαθο των αχρήστων. Η πρώτη επιστολή εστάλη στις αρχές Φεβρουαρίου και το οικογενειακό δράμα κορυφώθηκε στις 30 Μαρτίου.

Αφού ο γιος αδιαφόρησε για τις πέντε εξώσεις και αρνήθηκε το επίδομα των 1.100 δολαρίων για να φύγει, οι γονείς τον ενημέρωσαν εγγράφως και επισήμως ότι η διαφορά τους θα λυθεί πλέον στα δικαστήρια. Σύμφωνα μάλιστα με το BBC, ακριβώς επειδή η σχέση των αντιδίκων είναι οικογενειακή, η υπόθεση μπορεί να φτάσει μέχρι και το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, προκειμένου να κριθεί αν ο 30χρονος πρέπει να φύγει από το σπίτι ή όχι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σε ποια ηλικία αφήνουν τα παιδιά το πατρικό τους στην Ευρώπη - Ποιοι ξεπερνούν τους Έλληνες

SHARE:

24Media Network