Γυμνή φωτογράφιση καθηγήτριας της κόστισε τη θέση της

default image

Καθηγήτρια πλήρωσε με απόλυση το γυμνό της εξώφυλλο σε περιοδικό. Σέξι φωτογραφίες της έφτασαν με ανώνυμο φάκελο στη διευθύντρια του σχολείου (Pics)

Την αποπομπή της 23χρονης βοηθού καθηγητή, Kaity Pearson αποφάσισε το συμβούλιο του σχολείου όπου εργαζόταν μετά από γυμνή φωτογράφιση της νεαρής στο περιοδικό Models Mania.

Σύμφωνα με την Telegraph Fitchburg φωτογραφίες της νεαρής έφτασαν με ανώνυμο φάκελο στις 17 Ιανουαρίου, στα χέρια της διευθύντριας του σχολείου στο South Street Elementary School της  Μασαχουσέτης όπου εργαζόταν. 

Στη σελίδα της στο Facebook, η  Pearson αναφέρει ότι είναι κάτοικος του Worcester, ενώ έχει αποφοιτήσει από το Fitchburg High School.

Στη σελίδα της στο Facebook αλλά και στην ιστοσελίδα της Model Mayhem υπάρχουν δεκάδες σέξι φωτογραφίες της 23χρονης με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνει το λόγο της αποπομπή της.

Σε ανακοίνωσή του το σχολείο σχολίασε: ” Το σχολείο είναι υποχρεωμένο να προστατεύει την ασφάλεια των μαθητών, καθώς και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχόλιο για το θέμα”.

Πηγή:Huffington Post

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα