Η Alexandria Ocasio-Cortez αρραβωνιάστηκε τον Riley Roberts

Η Alexandria Ocasio-Cortez αρραβωνιάστηκε τον Riley Roberts
Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέζ Susan Walsh/AP

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η βουλευτής Alexandria Ocasio-Cortez και ο σύντροφός της Riley Roberts, καθώς ανακοίνωσαν πως αρραβωνιάστηκαν.

Η βουλευτής Alexandria Ocasio-Cortez έκανε ένα διάλειμμα από τα πολιτικά της καθήκοντα, για να αρραβωνιαστεί με τον επί χρόνια σύντροφό της, Riley Roberts.

Η Ocasio-Cortez, 32 ετών, επιβεβαίωσε στο Insider την Πέμπτη ότι η ίδια και ο Roberts, αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο μήνα όταν επισκέφτηκαν την πόλη που γεννήθηκε η Cortez, στο Πουέρτο Ρίκο.

Στη συνέχεια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: “Είναι αλήθεια! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές.”

Η Alexandria Ocasio-Cortez γνωρίστηκε με τον σύντροφό της και ο Riley Robers στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης το 2011, όταν ήταν ακόμη φοιτητές. Ξεκίνησαν να βγαίνουν, ωστόσο αρχικά το κράτησαν κρυφό από όλους τους φίλους τους, μέχρι να αποφοιτήσουν.

Ο Riley Robers προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ Knock Down the House που κυκλοφόρησε το 2018.

«Ήταν πραγματικά σημαντικός συνοδοιπόρος της σε όλα, από τη συναισθηματική πίεση, μέχρι τη στρατηγική και το πρακτικό κομμάτι», δήλωσε το 2019 η σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ, Rachel Lears.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα