Η δημόσια συγγνώμη του Μουρίνιο για την παραβίαση της καραντίνας

Η δημόσια συγγνώμη του Μουρίνιο για την παραβίαση της καραντίνας
Ο τεχνικός της Τότεναμ, Ζοζέ Μουρίνιο AP Photo/Rui Vieira

Μετά την αποκάλυψη πως βγήκε σε πάρκο του Λονδίνου και έκανε ατομική προπόνηση σε παίκτη του σπάζοντας την καραντίνα, ο τεχνικός της Τότεναμ Ζοζέ Μουρίνιο παραδέχτηκε το λάθος του.

Η Μεγάλη Βρετανία είναι μία από τις χώρες που έχουν χτυπηθεί ανελέητα από τον κορονοϊό, με τη χώρα να μετράει χιλιάδες νεκρούς και ακόμα και τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον να έχει τεθεί προσωρινά εκτός μάχης, όντας στην εντατική και υπό στενή παρακολούθηση.

Παρόλα αυτά, τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης της ασθένειας δεν εφαρμόζονται πάντα από όλους και ένα άσχημο παράδειγμα δόθηκε πριν από λίγες ημέρες από τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο τεχνικός της Τότεναμ φωτογραφήθηκε σε πάρκο του Βορείου Λονδίνου να εποπτεύει ατομική προπόνηση του Γάλλου μέσου των σπιρουνιών, Τανγκουί Εντομπελέ, με αποτέλεσμα να δεχτεί αυστηρή κριτική και να αναγκάσει την Τότεναμ να του κάνει συστάσεις για τη συμπεριφορά του.

Από την πλευρά του Πορτογάλου πάντως, το mea culpa δεν άργησε να έρθει, με τον special one να παραδέχεται το λάθος του και να τονίζει με δηλώσεις του: “Αναγνωρίζω πως οι πράξεις μου δεν συμβάδιζαν με το κυβερνητικό πρωτόκολλο. Θα πρέπει να περιορίζουμε τις επαφές μας στα μέλη των οικογενειών μας.

Είναι αναγκαίο να κάνει ο καθένας το καθήκον του ακολουθώντας τις εντολές της κυβέρνησης, για να στηρίξουμε τους ήρωες στο εθνικό σύστημα υγείας που σώζουν ανθρώπινες ζωές”.

Χαρακτηριστικό είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της αγγλικής “Daily Star” που αναφέρει: “Ένα πρωτοσέλιδο που δεν βλέπετε πολύ συχνά… Ζοζέ: Ήμουν λάθος”.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα