Η φυλακή παράδεισος και ο τρελός δραπέτης

Η φυλακή παράδεισος και ο τρελός δραπέτης
© ALAMY

Δραπέτης στη Μεγ. Βρετανία συνελήφθη να τρώει σοκολάτα στο σπίτι μιας γυναίκας! Στην απολογία του "έκαψε" τους συγκρατούμενούς του αποκαλύπτοντας όργια στη φυλακή!

Διαμονή με όλες τις ανέσεις, είχαν οι τρόφιμοι στη φυλακή Hollesley Bay στο Suffolk της Μεγάλης Βρετανίας. Ναρκωτικά, κινητά τηλέφωνα ακόμα και επισκέψεις διάφορων γυναικών με τις οποίες έκαναν σεξ είχε το μενού στην "παραδεισένια" φυλακή.

Τις συνθήκες στην φυλακή αποκάλυψε στην απολογία του ο κρατούμενος  Lee Chapman, ο οποίος είχε  διέφυγε από τη φυλακή.

Ο 34χρονος εξέτιε ποινή κάθειρξης τρις ισόβια για εμπρησμό και κλοπή αλλά κατάφερε να δραπετεύσει από τις φυλακές και να κλέψει μέσα σε έντεκα μέρες έξι σπίτια, με αποτέλεσμα να προστεθούν ακόμη δύο χρόνια φυλάκισης στην ποινή του.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Daily Mail είχε μεταφερθεί πρόσφατα στη φυλακή. Μετά την απόδρασή του εντοπίστηκε να κοιμάται σε δρόμο της περιοχής του περιοχή Peterborough.

Αξιοσημείωτη είναι η υπερασπιστική γραμμή του  συνηγόρου του ο οποίος ανέφερε ότι έφυγε από τη φυλακή γιατί δυσκολευόταν να "εγκλιματιστεί".

Πως κατάφερε όμως να δραπετεύσει; Σύμφωνα με την απολογία του, χρησιμοποίησε ένα σωλήνα αποχέτευσης και στη συνέχεια έφυγε με το... λεωφορείο.

Στη συνέχεια διέρρηξε έξι σπίτια στο Cambridgeshire, κλέβοντας κυρίως φαγητό

Η  ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού κατήγγειλε ότι τον βρήκε μέσα στο σπίτι της να τρώει σοκολάτα από το ψυγείο και όταν εκείνος την αντιλήφθηκε της ζήτησε συγνώμη, της επέστρεψε το κλειδί που είχε βρει και… έφυγε.

Ο δικαστής David Goodin του επέβαλε δύο επιπλέον χρόνια κάθειρξη για τα κατορθώματά του.

SHARE:

24Media Network