Η κάμερα πρόδωσε τον βασανιστή

Η κάμερα πρόδωσε τον βασανιστή
© MASONS

Ένας 20χρονος Βρετανός κατηγορείται για βασανισμό γάτας. Κάμερα ασφαλείας τον κατέγραψε να την αρπάζει από την ουρά και να την στριφογυρίζει. Δείτε το βίντεο (Vid+Pics)

Η Mowgli είναι μια δίχρονη γατούλα που πλέον δε βγαίνει από το διαμέρισμα του ιδιοκτήτη της στο Κέντ της Αγγλίας.

Ανέπτυξε αυτό το φόβο από τη στιγμή που ένας ο 20χρονος Rian Richards την άρπαξε από την ουρά και την στριφογύριζε γύρω από τον εαυτό για περισσότερες από 14 συνεχόμενες φορές!

Η ταυτοποίηση των στοιχείων του νεαρού έγινε από κάμερα παρακολούθησης στην περιοχή. Άμεσα η αστυνομία κάλεσε τον νεαρό στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει.

Η κάμερα πρόδωσε τον βασανιστή

Ο 20χρονος εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του στο αστυνομικό τμήμα αλλά έμεινε ελεύθερος έως ότου του ασκηθεί δίωξη σύμφωνα με την νέα νομοθεσία για τον βασανισμό ζώων.

TIM STEWART NEWS LIMITED 07932745508: Riain Richards, 20, from Ramsgate, Kent, who was quizzed by the RSPCA over CCTV footage of a man violently swinging a two-year-old cat named Mowgli by its tail in the town. He handed himself in to police. Mowgli's owner Michelle Buchanan branded the attack
TIM STEWART NEWS LIMITED 07932745508: Riain Richards, 20, from Ramsgate, Kent, who was quizzed by the RSPCA over CCTV footage of a man violently swinging a two-year-old cat named Mowgli by its tail in the town. He handed himself in to police. Mowgli's owner Michelle Buchanan branded the attack "horrific". PIX COPYRIGHT TIM STEWART NEWS LIMITED 07932745508. NO ELECTRONIC MEDIA USE WITHOUT PRIOR AGREEMENT. ALL RIGHTS RESERVED.

Μια γειτόνισσά δήλωσε "Άκουσα ένα δαιμόνιο γέλιο και φασαρία και κοίταξα έξω από το παράθυρο. Τότε τον είδα" προσθέτοντας "Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ένα μπουφάν, αλλά μετά κατάλαβα ότι ήταν η Mowgli" πρόσθεσε.

Η κάμερα πρόδωσε τον βασανιστή
© WARREN ALLOTT

Ένας γνωστός της οικογενείας του 20χρονου δήλωσε ότι αυτός μένει με τον 60χρονο πατέρα του καθώς η μητέρα του πέθανε πέρσι και πρόσθεσε: "ο πατέρας του νεαρού είναι πολύ καλός άνθρωπος, αλλά δεν μπορεί να τον ελέγξει. Ο 31χρονος ετεροθαλής αδελφός του Ross Hammond εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης καθώς τον Απρίλιο του 2003 είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και είχε δολοφονήσει ένα βρέφος".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

CCTV shows footage of Mowgli

SHARE:

24Media Network