Η πληρωμένη απάντηση του CNN στις βολές Τραμπ – Κάντε τη δουλειά σας κε. Πρόεδρε

Η πληρωμένη απάντηση του CNN στις βολές Τραμπ – Κάντε τη δουλειά σας κε. Πρόεδρε
President Donald Trump boards Air Force One at Danang International Airport in Danang, Vietnam, Saturday, Nov. 11, 2017 to travel to Hanoi, Vietnam. President Trump says the United States will no longer join large trade agreements, but instead will pursue one-on-one deals with nations that pledge allegiance to fair and reciprocal trade. Trump pulled the U.S. out of the 12-nation Trans-Pacific Partnership trade agreement. He says sweeping trade agreements "tie our hands, surrender our sovereignty and make meaningful enforcement practically impossible."(AP Photo/Andrew Harnik) AP Photo/Andrew Harnik

Στη συνήθη τουιτερομαχία του ο Αμερικανός πρόεδρος τα έβαλε και πάλι με το δίκτυο CNN. Αυτή τη φορά ωστόσο, η καλωδιακή ενημερωτική τηλεόραση φρόντισε να απαντήσει. Ένα tweet που έγινε viral

Ο Ντόναλντ Τραμπ λατρεύει τα social media και είναι στην κυριολεξία ερωτευμένος με το twitter. Από εκεί εξαπολύει τις πιο δριμείες επιθέσεις, με αποδέκτη κατά κύριο λόγο τα ΜΜΕ (παλιότερα και την Χίλαρι Κλίντον). Για μια ακόμη φορά επέλεγε να στραφεί εναντίον του CNN, το οποίο ασκεί σκληρή κριτική στον τρόπο που ο πρόεδρος των ΗΠΑ εκτελεί τα καθήκοντά του.

“Το FOX είναι ΠΟΛΥ πιο σημαντικό στις ΗΠΑ από το CNN, όμως εκτός των συνόρων, το CNN International παραμένει σημαντική πηγή (ψευδών) ειδήσεων και εκπροσωπούν πολύ άσχημα το έθνος μας στον κόσμο. Ο έξω κόσμος δεν βλέπει την αλήθεια εξαιτίας τους” έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ το Σάββατο.

Η απάντηση από το γραφείο Τύπου του CNN ήταν άμεση, λακωνική και ιδιαίτερα εύστοχη. “Δεν είναι δουλειά του CNN να εκπροσωπεί την Αμερική στον κόσμο. Αυτό είναι δική σας δουλειά. Η δική μας έχει να κάνει με την μετάδοση ειδήσεων” σημείωναν προσθέτοντας το hashtag #FactsFirst, δηλαδή πρώτα τα γεγονότα, σε ένα σλόγκαν που θυμίζει πολύ εκείνο του Αμερικανού προέδρου #AmericaFirst, που σημαίνει “πρώτα η Αμερική”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα