Η σωφρονιστική μεταρρύθμιση στο επίκεντρο της συνάντησης Τραμπ – Κάνιε Γουέστ

Η σωφρονιστική μεταρρύθμιση στο επίκεντρο της συνάντησης Τραμπ – Κάνιε Γουέστ
O Κάνιε Γουέστ κατά την συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ AP

Γεύμα εργασίας στον Λευκό Οίκο παρέθεσε στον γνωστό ράπερ ο αμερικανός Πρόεδρος προκειμένου να συζητήσουν τις μεταρρυθμίσεις στο σωφρονιστικό σύστημα της χώρας.

Γεύμα εργασίας με τον αμερικανό ράπερ Κάνιε Γουέστ, τον αθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τζιμ Μπράουν και την κόρη του Ιβάνκα με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ είχε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως δήλωσε σχετικά με τη συνάντηση ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Χόγκαν Γκίντλεϊ, ο Τραμπ και οι καλεσμένοι του συζήτησαν ενδεχόμενα ευεργετήματα για τους κατάδικους, την αντιμετώπιση της αύξησης της εγκληματικότητας στο Σικάγο, καθώς και την δημιουργία θέσεων εργασίας για Αφροαμερικανούς.

Η επίσκεψη του Κάνιε Γουέστ στον Λευκό Οίκο, έρχεται μερικούς μήνες μετά την αντίστοιχη της συζύγου του, Κιμ Καρντάσιαν γουέστ, η οποία βρέθηκε στον Λευκό Οίκο τον περασμένο Μάιο, προκειμένου να συζητήσει με τον αμερικανό Πρόεδρο ζητήματα που αφορούν τον σωφρονιστικό τομέα.

Ο Κάνιε Γουέστ έχει δεχτεί πυρά από άλλες διασημότητες των ΗΠΑ για την υποστήριξη του προς τον αμερικανό Πρόεδρο. Ο Ντόναλντ Τραμπ, από την πλευρά του, που ετοιμάζεται για τις εκλογές στο αμερικανικό Κονγκρέσο στις 6 Νοεμβρίου, έχει υποστηρίξει μεταρρυθμίσεις στο σωφρονιστικό σύστημα, ένα ζήτημα που διχάζει το Ρεπουμπλικανικό κόμμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα