Η στιγμή της έκρηξης στη Βηρυτό: Η αγωνία του γονιού και η νύφη που χάθηκε στη σκόνη

Η στιγμή της έκρηξης στη Βηρυτό: Η αγωνία του γονιού και η νύφη που χάθηκε στη σκόνη
twitter

Κάμερες απο διαμερίσματα κατέγραψαν τις αντιδράσεις γονέων που προστάτεψαν τα παιδιά τους τη στιγμή της έκρηξης στη Βηρυτό. Το ωστικό κύμα "χτύπησε" νύφη την ώρα της φωτογράφισης.

Συγκλονίζουν τα βίντεο που απεικονίζουν τη στιγμή της έκρηξης στη Βηρυτό, όπως την έζησαν δυο γονείς στα διαμερίσματά τους. Πρόκειται για εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.

Στο πρώτο βίντεο φαίνεται μια μητέρα την ώρα που κάνει τις δουλειές του σπιτιού ενώ το κοριστάκι της βρίσκεται κοντά στο παράθυρο. Την στιγμή της έκρηξης τα τζάμια σπάνε και με μια αστραπιαία κίνηση η μητέρα παρατάει τα πάντα, παίρνει αγκαλιά το παιδί και εξαφανίζεται απο το δωμάτιο.

Το δεύτερο βίντεο δείχνει έναν πατέρα με τον γιο του στο σαλόνι του σπιτιού τους. Φαίνεται πως είναι ήδη τρομοκρατημένοι από τη φωτιά που έχει ξεσπάσει καθώς και οι δυο κοιτούν σαστισμένοι έξω αν και βρίσκονται σχετικά μακριά απο το παράθυρο. Τη στιγμή της έκρηξης ο πατέρας παίρνει αγκαλιά το παιδί του. Αρχικά κινείται μέσα στο σαλόνι αναζητώντας το κατάλληλο μέρος για να το προφυλάξει και τελικά οδηγεί το παιδί κάτω από το γραφείο.

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στο Λίβανο και εκείνη την ώρα μια κοπέλα φωτογραφιζόταν, φορώντας το νυφικό της. Το βίντεο τη δείχνει να χαμογελά και να ποζάρει στο φακό. Το χαρούμενο σκηνικό άλλαξε σε μια στιγμή. Η έκρηξη ισοπέδωσε τα πάντα. Ο τόπος γέμισε μεσκόνη. Η κοπέλα κατάφερε να διαφύγει γρήγορα απο το σημείο.

Από την έκρηξη στο λιμάνι της Βηρητού έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 100 άνθρωποι ενω εκφράζονται φόβοι οτι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί καθώς υπάρχουν αρκετοί αγνοούμενοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα