Ινδία: Νεκρός ο άνδρας που κάλεσε γυναικόπαιδα σε πάρτι και τους κράτησε ομήρους

Ινδία: Νεκρός ο άνδρας που κάλεσε γυναικόπαιδα σε πάρτι και τους κράτησε ομήρους
Ινδός αστυνομικός AP

Οι όμηροι, τους οποίους απειλούσε με όπλο, είναι καλά στην υγεία τους, δήλωσε ο υπεύθυνος δημόσιας τάξης του κρατιδίου Αουάνις.

Η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε τον άνδρα που κρατούσε ομήρους επί τουλάχιστον 10 ώρες περίπου 20 γυναίκες και παιδιά στο σπίτι του στο κρατίδιο Ούταρ Πραντές της βόρειας Ινδίας, ανακοίνωσαν σήμερα τοπικοί αξιωματούχοι.

Οι όμηροι, τους οποίους απειλούσε με όπλο, είναι καλά στην υγεία τους, δήλωσε ο υπεύθυνος δημόσιας τάξης του κρατιδίου Αουάνις Κουμάρ Αουάστι μετά την επιδρομή της αστυνομίας στο σπίτι του χωριού Φαρουχαμπάντ στο δυτικό Ούταρ Πραντές.

Ο δράστης, που εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για φόνο και είχε αποφυλακιστεί υπό όρους, άνοιξε πυρ και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς και έναν κάτοικο της περιοχής στη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης των ομήρων.

«Προσκάλεσε τα παιδιά υπό το πρόσχημα ότι κάνει πάρτι γενεθλίων και τα κράτησε ομήρους. Άρχισε να πυροβολεί τους χωριανούς», εξήγησε ο Π.Β Ραμασάστρι, ο αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής του κρατιδίου.

Ο άνδρας είχε προσκαλέσει κάποια παιδιά και γυναίκες στο Φαρουχαμπάντ, λέγοντας ότι οργάνωνε ένα πάρτι γενεθλίων για την κόρη του. Κράτησε τους προσκεκλημένους ομήρους με την απειλή όπλου, μόλις έφθασαν στο σπίτι του. Τα κίνητρά του δεν έχουν αποσαφηνιστεί ούτε ο αριθμός των γυναικών και των παιδιών.

Μετά το τέλος της ομηρείας οργισμένοι κάτοικοι εισέβαλαν στο σπίτι του δράστη επιτέθηκαν και λιντσάρισαν τη σύζυγό του, εξήγησε ο Αουάστι. Η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της σήμερα το πρωί, πρόσθεσε

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα