Μεσαίωνας στην Ινδονησία: Δύο άνδρες μαστιγώθηκαν δημοσίως, μετά από “καταγγελία” για ερωτική συνεύρεση

Μεσαίωνας στην Ινδονησία: Δύο άνδρες μαστιγώθηκαν δημοσίως, μετά από “καταγγελία” για ερωτική συνεύρεση
Δύο άνδρες στην Ινδονησία δέχτηκαν δημοσίως 77 ραπίσματα την Πέμπτη 28/1, μετά από καταγγελία για γκέι σεξ video printscreen

Οι δύο άνδρες, ηλικίας 27 και 29 ετών, μαστιγώθηκαν από ομάδα αστυνομικών, με την κατηγορία της ομοφυλοφιλίας. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Δύο άνδρες στη συντηρητική επαρχία Ατσέ της Ινδονησίας δέχτηκαν δημοσίως 77 ραπίσματα την Πέμπτη 28/1, μετά από “καταγγελία” για γκέι σεξ που έκαναν οι γείτονές τους. Δεκάδες άνθρωποι παρακολούθησαν το δημόσιο μαστίγωμα στο πάρκο της πόλης Tamansari.

Είναι η τρίτη φορά που η Ατσέ, η μόνη επαρχία στην Ινδονησία που ασκεί το νόμο της Σαρία, τιμωρεί με τον απάνθρωπο αυτό τρόπο άτομα που καταδικάζονται για ομοφυλοφιλία, από τότε που ο ισλαμικός νόμος τέθηκε σε εφαρμογή το 2015.

Οι δύο άνδρες, ηλικίας 27 και 29 ετών, χτυπήθηκαν στην πλάτη από μια ομάδα πέντε αστυνομικών που φορούσαν ρόμπες και κουκούλες.

Οι άνδρες συνελήφθησαν το Νοέμβριο, όταν οι αρχές εισέβαλαν στο δωμάτιό τους.

Σύμφωνα με το ABC NEWS, το δικαστήριο καταδίκασε τους άνδρες σε 80 ραπίσματα, αλλά κατέληξε στα 77, εξαιτίας της παραμονής τους στη φυλακή. Τέσσερα άλλα άτομα τιμωρήθηκαν με 17 μαστιγώματα λόγω εξωσυζυγικών σχέσεων και 40 για κατανάλωση αλκοόλ.

Ο νόμος της Σαρία προβλέπει μέχρι και 100 χτυπήματα για αδικήματα ηθικής, όπως το γκέι σεξ, τη μοιχεία, τον τζόγο, τα στενά ρούχα για τις γυναίκες και την παράλειψη της προσευχής της Παρασκευής για τους άνδρες.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα