Ίος: Οι τραγικές τελευταίες στιγμές του 18χρονου Ιρλανδού – Μοίραζε αφίσες ψάχνοντας τον φίλο του που είχε πεθάνει

Ίος: Οι τραγικές τελευταίες στιγμές του 18χρονου Ιρλανδού – Μοίραζε αφίσες ψάχνοντας τον φίλο του που είχε πεθάνει
istock

Συγκλονίζουν οι νεότερες πληροφορίες σχετικά με τα όσα τραγικά εκτυλίχθηκαν στην Ίο με τον θάνατο των δύο 18χρονων.

Κόμπο στο στομάχι προκαλούν οι νεότερες πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα από την ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ίο, με τον θάνατο των δύο 18χρονων Max Wall και Andrew O’Donnell από την Ιρλανδία.

Οι δύο νεαροί που είχαν επισκεφτεί το νησί για διακοπές μαζί με πολλούς ακόμη συμμαθητές τους για να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους, έχασαν την ζωή τους σε διαφορετικά σημεία και, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, από διαφορετικά αίτια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Ιρλανδοί, που ήταν μέλη μια ομάδας αποφοίτων λυκείου του Δουβλίνου, ξεκίνησαν το Σάββατο από νωρίς το μεσημέρι να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και να διασκεδάζουν με την παρέα τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κάποια στιγμή ο ένας επιχείρησε να επιστρέψει στο κατάλυμα του με τα πόδια, όπως και συνηθίζουν αρκετοί τουρίστες να κυκλοφορούν στο νησί αφού οι αποστάσεις είναι κοντά.

Ωστόσο τα ίχνη του χάθηκαν, αφού οι φίλοι όταν γύρισαν στο δωμάτιο δε βρήκαν τον φίλο τους στο δωμάτιο. Αμέσως οι αστυνομικές αρχές του νησιού κινητοποιήθηκαν και άρχιζαν να αναζητούν το νεαρό Ιρλανδό, τον οποίο και εντόπισαν νεκρό στις 11 το πρωί της Κυριακής σε γκρεμό στην περιοχή Γερμανώλη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, προφανώς έχασε τις αισθήσεις τους, παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό χτυπώντας το κεφάλι του.

Λίγη ώρα αργότερα, ένα ακόμα μέλος της παρέας, ο Max Wall, έχασε τις αισθήσεις τους και έφυγε από τη ζωή, με χρόνια καρδιολογικά προβλήματα, όταν πληροφορήθηκε το θάνατο του φίλου του.

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πως ο πρώτος νεαρός βρέθηκε νεκρός σε χωράφι του νησιού με τραύμα στο κεφάλι, ενώ ο δεύτερος έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν στο λιμάνι του νησιού, στεναχωρημένος από τον θάνατο του φίλου του. Το τραύμα στο κεφάλι του πρώτου νεαρού, σύμφωνα με εκτιμήσεις των γιατρών του Κέντρου Υγείας Ίου, προήλθε από την πτώση, ωστόσο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Η εξαφάνιση του δηλώθηκε στην Αστυνομία από τους φίλους του το πρωί της επόμενης μέρας και ύστερα από κινητοποίηση οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Και για τις δύο περιπτώσεις αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Οι τραγικές στιγμές του Max που έψαχνε τον φίλο του

Συγκλονιστικές είναι οι πληροφορίες σχετικά με τον δεύτερο άτυχο νεαρό, τον Max Wall ο οποίος έχασε τη ζωή αφού πληροφορήθηκε για τον θάνατο του φίλου του.

Η Dailymail, φέρνει νεότερα στοιχεία σχετικά με τις τελευταίες του στιγμές στην Ίο, λίγο πριν αφήσει και αυτός την τελευταία του πνοή κοντά στο λιμάνι.

Οι λεπτομέρειες είναι τραγικές, αφού, όπως αναφέρει το βρετανικό Μέσο, ο Max είχε ανησυχήσει πολύ για τον φίλο του, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί για ώρες και γι’ αυτό επισκέφτηκε ένα τυπογραφείο στο νησί και έφτιαξε αφίσες με τη φωτογραφία του Andrew,

Εν συνεχεία, μοίρασε τις αφίσες στους ντόπιους ζητώντας τους να τον βοηθήσουν να τον βρει, ενώ τοποθέτησε μερικές και σε αρκετά σημεία κοντά στο λιμάνι.

Όταν πληροφορήθηκε για τον θάνατο του φίλου του, αποφάσισε να επιστρέψει στο Δουβλίνο. Όπως αναφέρει η Dailymail, την Κυριακή, μάζεψε τα πράγματά του, κατευθύνθηκε προς το λιμάνι και ενώ περίμενε το πλοίο, κατέρρευσε.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου St Michael στο Δουβλίνο, Tim Kelleher ο 18χρονος είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς πριν από μερικά χρόνια.

Ο ίδιος πάντως ανέφερε, σχετικά με τον έτερο άτυχο 18χρονο ότι η αστυνομία άρχισε να τον αναζητά το πρωί της Κυριακής, περίπου 24 ώρες μετά την εξαφάνισή του, προσθέτοντας πως “είχε πέσει από ένα απροστάτευτο σημείο”.

Ιρλανδοί ντετέκτιβ βρίσκονται στο νησί για να βοηθήσουν την τοπική αστυνομία στις έρευνες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα