ΗΠΑ: Άντρας απειλεί να πηδήξει από τον “Trump Tower” αν δεν μιλήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο

ΗΠΑ: Άντρας απειλεί να πηδήξει από τον “Trump Tower” αν δεν μιλήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο

Ένας άντρας ασιατικής καταγωγής είναι κρεμασμένος στον 16ο όροφο του κτιρίου και απειλεί να κόψει το σκοινί αν δεν του δοθεί η ευκαιρία να μιλήσει στον Ντόναλντ Τραμπ.

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν τις τελευταίες ώρες οι πολίτες του Σικάγο έναν άντρα ασιατικής καταγωγής να κρέμεται από ένα σκοινί στον 16ο όροφο του “Trump Tower”, απειλώντας να πηδήξει αν δεν μιλήσει με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Η κίνηση του άντρα έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές του Σικάγο, βλέποντάς τον αποφασισμένο να κόψει το σκοινί και να πέσει από το κτίριο των 98 ορόφων αν ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος δεν τον δεχτεί.

Ο άντρας ανέβασε βίντεο, όπου ξεκαθαρίζει πως το μόνο που θέλει είναι να μιλήσει στον Τραμπ, τονίζοντας πως δεν θέλει να πεθάνει: “Είμαι μέλος του Black Lives Matter. Θέλω να μιλήσω με τον Ντόναλντ Τραμπ πριν από τις εκλογές. Δεν θέλω να πεθάνω, αλλά αν κάποιος πάει να τραβήξει το σκοινί θα το κόψω και θα πέσω. Ο Τραμπ είχε υποσχεθεί ότι θα κάνει κάτι και δεν το έκανε. Όποιος με ξέρει γνωρίζει πως δεν είμαι τρελός. Είμαι μορφωμένος άνθρωπος. Κύριε Τραμπ, αν νομίζετε πως είμαι τρελός, να ξέρετε πως δεν είμαι. Αν δεν δεχτείτε να μιλήσουμε θα κόψω το σκοινί. Το μόνο που θέλω είναι να σας μιλήσω και θα φύγω”.

Στο σημείο βρίσκεται ομάδα SWAT, θαλάσσια μονάδα, πυροσβέστες και αστυνομικοί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα