ΗΠΑ: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς σε πανεπιστήμιο

ΗΠΑ: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς σε πανεπιστήμιο

Δράστης εκτιμάται ότι είναι ένας 19χρονος, ο οποίος αναζητείται. Τα θύματα δεν ήταν φοιτητές ενώ οι αρχές επεσήμαναν ότι το περιστατικό συνέβη μετά από διαμάχη

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν την Παρασκευή μετά από καυγά σε κοιτώνα στο πανεπιστήμιο του Κεντρικού Μίτσιγκαν, με την αστυνομία να αναζητά τον δράστη, σύμφωνα με πανεπιστημιακούς αξιωματούχους.

Το πανεπιστήμιο, που βρίσκεται 200 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Ντιτρόιτ, δήλωσε ότι δύο άτομα, που δεν ήταν φοιτητές, τραυματίστηκαν θανάσιμα ενώ ο ύποπτος εκτιμάται ότι είναι ένας 19χρονος. Σύμφωνα με το ίδιο, δεν υπήρξαν τραυματίες.

"Η αστυνομία εκτιμά ότι η κατάσταση ξεκίνησε από μια διαμάχη", επεσήμαναν οι αρχές του πανεπιστημίου. Ο νεαρός δράστης χαρακτηρίζεται "ένοπλος και επικίνδυνος" από τις πόλη του Μάουντ Πλίζαντ.

Όλα αυτά περίπου δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο 17 μαθητών και εκπαιδευτικών σε γυμνάσιο της Φλόριντα. Το πανεπιστήμιο του Κεντρικού Μίτσιγκαν είναι δημόσιο ίδρυμα τετραετούς φοίτησης, με περισσότερους από 23.000 φοιτητές.

(Πηγή: Reuters)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ

ADVERTISING

SHARE: