ΗΠΑ: Ένοπλος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και τραυμάτισε τρεις αστυνομικούς

Διαβάζεται σε 1'
Αστυνομία, φωτογραφία αρχείου
Αστυνομία, φωτογραφία αρχείου ISTOCK

Τραύματα από σφαίρες φέρουν τρεις αστυνομικοί που μετέβησαν σε συγκρότημα κατοικιών προκειμένου να συλλάβουν κατηγορούμενο για κακοποίηση ζώου που τους επιτέθηκε με όπλο

Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν σήμερα από τα πυρά ενόπλου στο νοτιοανατολικό τμήμα της Ουάσινγκτον. Οι αστυνομικοί μετέβησαν σε συγκρότημα κατοικιών προκειμένου να συλλάβουν κατηγορούμενο για κακοποίηση ζώου, ο οποίος όμως ταμπουρώθηκε μέσα σε σπίτι και άρχισε να πυροβολεί.

Η επικεφαλής της μητροπολιτικής αστυνομίας Πάμελα Σμιθ είπε ότι όλα ξεκίνησαν γύρω στις 07:30 (τοπική ώρα, 14:30 ώρα Ελλάδος) όταν αστυνομικοί δέχθηκαν πυρά κατά την άφιξή τους στο σημείο.

«Τρεις αστυνομικοί φέρουν τραύματα από σφαίρες, τα οποία δεν θεωρούνται απειλητικά για τη ζωή τους. Όλοι τους έχουν διακομιστεί σε νοσοκομείο της περιοχής για (να δεχθούν) ιατρική φροντίδα», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο δίκτυο Fox News.

Ο ένοπλος ταμπουρώθηκε μέσα στο σπίτι και αρνείται να παραδοθεί.

Το 2023 η εγκληματικότητα στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ κατέγραψε αύξηση της τάξης του 39% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά. Ειδικότερα οι ληστείες αυξήθηκαν κατά 67%, ενώ αυξημένες κατά 35% ήταν οι ανθρωποκτονίες, σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα