ΗΠΑ: Γυναίκα έπεσε σε τρύπα τουαλέτας, καθώς προσπαθούσε να πιάσει το κινητό της

ΗΠΑ: Γυναίκα έπεσε σε τρύπα τουαλέτας, καθώς προσπαθούσε να πιάσει το κινητό της
Εξωτερική τουαλέτα istockphoto

Μια γυναίκα έπεσε κατά λάθος σε τρύπα εξωτερικής τουαλέτας, στην προσπάθειά της να ανασύρει το κινητό της. Κλήθηκε η Πυροσβεστική για να την βοηθήσει.

Την βοήθεια πυροσβεστών χρειάστηκε μια γυναίκα στις ΗΠΑ, που έριξε κατά λάθος το κινητό της στην τρύπα μιας εξωτερικής τουαλέτας στο δάσος και έπεσε μέσα, καθώς προσπαθούσε να το πιάσει.

Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Μπρίνον, Τιμ Μάνλι, ανέφερε ότι η γυναίκα, η οποία βρισκόταν στην κορυφή του όρους Γουόκερ στον Ολυμπιακό Εθνικό Δρυμό βορειοδυτικά του Σιάτλ, χρησιμοποιούσε το τηλέφωνό της όταν έπεσε στην τουαλέτα.

Η γυναίκα υποστήριξε ότι αφαίρεσε το κάθισμα της τουαλέτας και χρησιμοποίησε ένα λουρί σκύλου στην προσπάθειά της να ανασύρει το κινητό της, που στη συνέχεια έδεσε πάνω της. Ωστόσο, η απόπειρα απέτυχε με αποτέλεσμα να πέσει και η ίδια μέσα στην τρύπα της τουαλέτας με το κεφάλι.

Όπως μεταδίδει abcnews, η γυναίκα ήταν μόνη και προσπαθούσε να βγει έξω για 10 με 15 λεπτά. Όταν κατάφερε τελικά να πιάσει το τηλέφωνό της, κάλεσε για βοήθεια.

Αν και δεν τραυματίστηκε, οι πυροσβέστες την παρότρυναν να πλυθεί άμεσα και να επισκεφτεί γιατρό, καθώς είχε εκτεθεί σε ανθρώπινα περιττώματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα