ΗΠΑ: Ο γιος του Τραμπ αποκάλεσε “κορόιδο” τον Μπάιντεν

ΗΠΑ: Ο γιος του Τραμπ αποκάλεσε “κορόιδο” τον Μπάιντεν
Ο Έρικ Τραμπ AP Photo/Andrew Harnik

Σφοδρή επίθεση κατά του Τζο Μπάιντεν από τον Έρικ Τραμπ στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, πριν στραφεί προς τον πατέρα του για να του πει: "ας κερδίσουμε άλλα τέσσερα χρόνια. Σε αγαπώ πάρα πολύ".

Ο Έρικ Τραμπ εξαπέλυσε, όπως πολλοί άλλοι ομιλητές στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, σφοδρή επίθεση εναντίον του υποψήφιου των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, του πρώην αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν, υποστηρίζοντας ότι, στην περίπτωση που κερδίσει την αναμέτρηση, θα γίνει “κορόιδο” για την “κομμουνιστική Κίνα”, εύκολο να παραμεριστεί από το Πεκίνο εάν εκλεγεί πρόεδρος, αλλά και “τεράστια ανακούφιση για τους τρομοκράτες”.

Ο γιος του Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ είπε πως ο Μπάιντεν παραδέχεται ότι ο πατέρας του θα σώσει τη χώρα από τις “κενές, καταπιεστικές, ριζοσπαστικές απόψεις της άκρας αριστεράς”. Παράλληλα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο, υποστήριξε πως ως πολιτικός καριέρας, ο Μπάιντεν δεν καταλαβαίνει τους επιχειρηματίες, ότι θα αυξήσει τους φόρους, θα αντιμετωπίσει υπερβολικά χαλαρά την παράνομη μετανάστευση και θα αφήσει τις “ελευθερίες” των Αμερικανών να χαθούν.

Ο πατέρας μου θα δώσει μάχη για εσάς“, συνέχισε ο Έρικ Τραμπ κοιτώντας τις κάμερες στο συνέδριο. Απευθυνόμενος στον πατέρα του, πρόσθεσε “ας κερδίσουμε άλλα τέσσερα χρόνια. Σε αγαπώ πάρα πολύ!”.

Ακόμη, υποσχέθηκε ότι ο μεγιστάνας θα αναβιώσει το “πνεύμα” των ΗΠΑ. Η χώρα αυτή, είπε, “έχτισε τους ουρανοξύστες στη Νέα Υόρκη, το Φράγμα Χούβερ και, σύντομα, υπό την ηγεσία του πατέρα μου, θα στείλει Αμερικανούς στον Άρη“. Ο Τραμπ επιδιώκει να αναζωογονηθεί το διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ, τόσο το πολιτικό, όσο και στρατιωτικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα