ΗΠΑ: Οδηγός κατέβασε από το σχολικό 13χρονη, επειδή είπε ότι είναι λεσβία

ΗΠΑ: Οδηγός κατέβασε από το σχολικό 13χρονη, επειδή είπε ότι είναι λεσβία
Η 13χρονη Izzy Dieker youtube

Μόλις ο οδηγός του λεωφορείου άκουσε τη μαθήτρια να κάνει τη συγκεκριμένη δήλωση, την κατέβασε από το λεωφορείο και την ανέφερε για "ακατάλληλη χρήση λέξεων".

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι οδηγός λεωφορείου στις ΗΠΑ απαγόρευσε σε 13χρονη να συνεχίσει τη διαδρομή μέχρι το σπίτι της με το σχολικό λεωφορείο, όταν η ίδια είπε στους συμμαθητές της ότι είναι λεσβία.

Η Izzy Dieker, η οποία φοιτά στο σχολείο Americus, στην περιοχή της επαρχίας της Βόρειας Λυών, στο Κάνσας, δήλωσε ότι εκδιώχθηκε από το σχολικό λεωφορείο όταν είπε στους φίλους της “είμαι λεσβία”. Η νεαρή τόνισε ότι ο οδηγός του λεωφορείου μόλις την άκουσε να κάνει τη συγκεκριμένη δήλωση, έκανε αναφορά στο κορίτσι για “ακατάλληλη χρήση λέξεων”.

Η 13χρονη δήλωσε στο KSNT: “Μόλις επέστρεψα στο σπίτι, ο μπαμπάς μου μου είπε ότι έλαβε ένα τηλεφώνημα από το σχολείο ότι με έδιωξαν, επειδή είπα ότι είμαι λεσβία”. “Ήμουν θυμωμένη”, δήλωσε η μητέρα της. “Είναι 13 χρονών και αυτοί είναι ενήλικες και της συμπεριφέρονται έτσι”, συμπλήρωσε.

Η Izzy όλο αυτό το διάστημα έχει λάβει την υποστήριξη από τους συμμαθητές της, καθώς και από το προσωπικό του σχολείου. Ο Michael Lanzrath, δάσκαλος στην περιοχή και μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας διανέμει καρφίτσες ουράνιου τόξου για καθηγητές και προσωπικό, ως ένδειξη αλληλεγγύης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα