ΗΠΑ: Πέντε νεκροί από κυκλώνα σε Οκλαχόμα και Τέξας

Αντιμέτωπες με τον κυκλώνα Ολανάσκα οι αρχές σε Τέξας και Οκλαχόμα. (AP Photo/Mic Smith, File)
Αντιμέτωπες με τον κυκλώνα Ολανάσκα οι αρχές σε Τέξας και Οκλαχόμα. AP

Ο κυκλώνας Οναλάσκα 'χτύπησε' σε Οκλαχόμα και Τέξας, αφήνοντας πίσω του τουλάχιστον 5 νεκρούς. Η Μετεωρολογική Υπηρεσία του Χιούστον διερευνεί τη διαδρομή του κυκλώνα.

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν από το πέρασμα ισχυρών καταιγίδων από τις Πολιτείες των ΗΠΑ Οκλαχόμα και Τέξας σήμερα, μετέδωσε το CNN, επικαλούμενο αξιωματούχους των υπηρεσιών επειγόντων περιστατικών.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 20 τραυματίστηκαν στην Οναλάσκα στο Τέξας, σύμφωνα με το δίκτυο. Η Οναλάσκα βρίσκεται περίπου 144 χιλιόμετρα βόρεια του Χιούστον.

ADVERTISING

Άλλοι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη νότια Οκλαχόμα, σύμφωνα με το CNN, το οποίο επικαλέστηκε και πάλι τοπικούς αξιωματούχους.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία του Χιούστον ανακοίνωσε ότι θα στείλει ομάδες της σήμερα το πρωί για να διερευνήσουν τη διαδρομή που ακολουθεί ο "κυκλώνας Οναλάσκα".

Ένας κυκλώνας ενέσκηψε κοντά στα σύνορα της Οκλαχόμα με το Τέξας χθες Τετάρτη το βράδυ, προστίθεται στο δημοσίευμα του CNN, στο οποίο επισημαίνεται επίσης ότι η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία είχε εκδώσει χθες προειδοποίηση για κυκλώνα σε κάποιες νοτιοανατολικές κομητείες της Οκλαχόμα.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network