ΗΠΑ: Χάος και δεκάδες τραυματίες από χαλαζόπτωση σε συναυλία του Louis Tomlinson

ΗΠΑ: Χάος και δεκάδες τραυματίες από χαλαζόπτωση σε συναυλία του Louis Tomlinson
Twitter

Εικόνες αποκάλυψης σε συναυλία του star των One Direction με τη σφοδρή χαλαζόπτωση να βάζει πρόωρο τέλος στη συναυλία και να προκαλεί τον τραυματισμό 90 ανθρώπων. Στο νοσοκομείο επτά εξ αυτών.

Επτά άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και άλλα 90 τραυματίστηκαν ελαφρά από ισχυρή χαλαζόπτωση που προκάλεσε τον απόλυτο πανικό σε συναυλία του Louis Tomlinson στο Κολοράντο.

Οι εικόνες που έχουν κάνει τον γύρο των social media αποκαλύπτουν τη σφοδρότητα της χαλαζόπτωσης, με το χαλάζι να έχει μέγεθος μπάλας γκολφ, ενώ βίντεο δείχνουν τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητος, αποχωρώντας από τον συναυλιακό χώρο.

Η συναυλία δεν είχε ξεκινήσει, με την κακοκαιρία να οδηγεί στην αναβολή της. Από τους θεατές υπήρχαν αναφορές για τραυματισμούς και σπασμένα δάχτυλα ή χέρια.

Η ομάδα του καλλιτέχνη ανέφερε σε tweet από τον επίσημο λογαριασμό της για την αναβολή της συναυλίας: “Δυστυχώς λόγω των καιρικών φαινομένων στην περιοχή, η αποψινή παράσταση στο Red Rocks αναβλήθηκε. Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων θα ενημερωθούν εν ευθέτω χρόνω.”

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα