ΗΠΑ: Υπέκυψε στα τραύματά του ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από το Λευκό Οίκο

ΗΠΑ: Υπέκυψε στα τραύματά του ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από το Λευκό Οίκο

Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του άνδρα που οδήγησαν τον 33χρονο στην κίνηση αυτή. Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του και είχαν εκφραστεί ανησυχίες για τη συναισθηματική του κατάσταση.

Ο άνδρας, που αυτοπυρπολήθηκε χθες, Τετάρτη, κοντά στον Λευκό Οίκο, υπέκυψε στα τραύματά του, όπως ανακοίνωσε η αμερικανική αστυνομία.

Ο άνδρας είχε διακομιστεί χθες στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε στο πάρκο Ellipse, που είναι μια δημοφιλής περιοχή για τους τουρίστες, πρόσθεσε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Ο άνδρας, ο οποίος αργότερα κατονομάστηκε από αξιωματούχους της αστυνομίας ως ο Άρναβ Γκούπτα από την Βηθεσδά του Μέριλαντ, υπέκυψε στα τραύματά του αργά χθες το βράδυ, διευκρίνισε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

"Σύμφωνα με την πολιτική που ακολουθείται, η έρευνα ανατέθηκε τώρα στη μητροπολιτική αστυνομία", καταλήγει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της. O εκπρόσωπός της Εντουάρντο Ντελγκάντο δήλωσε παράλληλα ότι προς το παρόν οι ερευνητές της αστυνομίας δεν έχουν διευκρινίσει τα κίνητρά του άνδρα αυτού από το Μέριλαντ.

Σύμφωνα με το ABC News, η αστυνομία της κοινότητας Μοντγκόμερι του Μέριλαντ είχε σημάνει χθες συναγερμό ότι αγνοείται ο 33χρονος Γκούπτα, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν ανησυχίες για "την φυσική και συναισθηματική του κατάσταση". Σύμφωνα με την ίδια, τελευταία φορά είχε θεαθεί στο σπίτι του χθες το πρωί περίπου στις 09:20 τοπική ώρα.

Το πάρκο Ellipse βρίσκεται νότια του κυρίου κτιριακού συμπλέγματος του Λευκού Οίκου και είναι ανοιχτό για το κοινό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το Λευκό Οίκο

WikiLeaks: Αναβολή συνεδρίασης για την έκδοση του Ασάνζ για λόγους υγείας

WikiLeaks: Επιδείνωση υγείας Ασάνζ- Δεν θα εμφανιστεί μέσω βιντεοσύνδεσης σε ακρόαση για το αίτημα έκδοσης των ΗΠΑ

SHARE:

24Media Network