Ιράν: Δολοφονία κορυφαίου πυρηνικού επιστήμονα -Οι Φρουροί της Επανάστασης υπόσχονται εκδίκηση

Ιράν: Δολοφονία κορυφαίου πυρηνικού επιστήμονα -Οι Φρουροί της Επανάστασης υπόσχονται εκδίκηση
Ιρανός εργάτης σε εργοστάσιο ινών άνθρακα , στην Τεχεράνη, 27 Αυγούστου 2011. Το Ιράν εγκαινίασε τη δική του παραγωγή ινών άνθρακα, ένα υλικό υπό το εμπάργκο του ΟΗΕ λόγω της πιθανής χρήσης του στο αμφιλεγόμενο πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας. AP

Για εκδίκηση δεσμεύονται οι Φρουροί της Επανάστασης μετά από δολοφονία κορυφαίου πυρηνικού επιστήμονα, την στιγμή που ο Ιρανικός Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας υποστηρίζει πως δεν συνέβη κανένα τέτοιο περιστατικό.

Ιρανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο αρχιτέκτονας του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος Μόχσεν Φαχριζαντέχ δολοφονήθηκε στα περίχωρα της Τεχεράνης.

Ο διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης έγραψε στο Twitter, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι το Ιράν θα εκδικηθεί τις δολοφονίες των πυρηνικών του επιστημόνων, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν.

Ο Πρόεδρος Χασάν Ρουχάνι μιλά στα εγκαίνια του Εργοστασίου Καινοτομίας σε τεχνολογικό πάρκο, δυτικά της Τεχεράνης, 5 Νοεμβρίου 2019. AP


Ο εκπρόσωπος του Ιρανικού Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας Μπεχρούζ Καμαλβάντι δήλωσε ότι δεν υπάρχει περιστατικό το οποίο να αφορά πυρηνικούς επιστήμονες, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ISNA.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα