Ισπανία: Αγοράκι βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα

Ισπανία: Αγοράκι βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα

Ένα 8χρονο αγοράκι βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα από τελωνειακούς υπαλλήλους στα σύνορα μεταξύ Μαρόκου και Ισπανίας.

Ένα 8χρονο αγοράκι βρέθηκε κρυμμένο μέσα σε μία βαλίτσα. Την σοκαριστική ανακάλυψη έκαναν τελωνειακοί υπάλληλοι  στα σύνορα μεταξύ Μαρόκου και Ισπανίας.

Οι τελωνειακοί ανακάλυψαν το αγοράκι όταν πέρασαν την βαλίτσα από το μηχάνημα με τις ακτίνες X. Την ευθύνη της βαλίτσας είχε μια 19χρονη γυναίκα. Η αστυνομία την πρόσεξε αφού φαινόταν νευρική κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

Για αυτό το λόγο την απομάκρυναν από το πλήθος και έλεγξαν την βαλίτσα της πιστεύοντας ότι θα βρουν ναρκωτικά. Μόλις όμως είδαν ότι μέσα στη βαλίτσα υπήρχε ένα αγοράκι την άνοιξαν αμέσως. Τότε ξεπρόβαλε το 8χρονο αγοράκι το οποίο τους είπε στα Γαλλικά “ Γεια σας , με λένε Abou''.

Ισπανία: Αγοράκι βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα

Η αστυνομία προχώρηση άμεσα στη σύλληψη της 19χρονης κοπέλας, η οποία πιθανότατα πήγε να περάσει το παιδί από τα σύνορα με αντάλλαγμα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Επίσης συνελήφθη και ένας άντρας με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος φαίνεται ότι είναι ο πατέρας του αγοριού.

Ο Abou υποβλήθηκε σε εξετάσεις από γιατρούς του Ερυθρού Σταυρού και πλέον βρίσκεται υπό την προστασία κοινωνικών υπηρεσιών.

Πηγή: independent.co.uk

SHARE:

24Media Network