Ισπανικό τρίγωνο: Ο δημοσιογράφος, η γυμνή ερωμένη και η πρώην κοπέλα του

Ισπανικό τρίγωνο: Ο δημοσιογράφος, η γυμνή ερωμένη και η πρώην κοπέλα του
Η Μάρτα, ο Αλφόνσο και η Αλεξία Instagram

Ένα ερωτικό τρίγωνο που εξελίσσεται σε σαπουνόπερα. Όσα έγιναν μετά τη γκάφα του Ισπανού δημοσιογράφου που ήταν live, όταν πέρασε από πίσω γυμνή η ερωμένη του.

Στον απόηχο του “γυμνού σκανδάλου” με πρωταγωνιστή τον διάσημο δημοσογράφο Αλφόνσο Μερλός κινείται η Ισπανία, με την ιστορία του ερωτικού τριγώνου του δημοσιογράφου, της πρώην και της νυν του, να εξελίσσεται σε σαπουνόπερα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλφόνσο έκανε ζωντανή μετάδοση στο ισπανικό κανάλι του YouTube “Estado de Alarma” δίνοντας το ρεπορτάζ από το σπίτι του, ενώ καθώς βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής, πέρασε από πίσω του μια γυμνή παρουσία.

Η κοπέλα που πέρασε αμέριμνη και χωρίς να φοράει τίποτα από το βίντεο, αποδείχτηκε λίγο αργότερα πως δεν ήταν η Μάρτα Λοπέζ, η διάσημη πρώην παίκτρια του “Big Brother” με την οποία είναι γνωστό στην Ισπανία πως έχει σχέση ο Αλφόνσο.

Η κάμερα πρόδωσε την απιστία του Αλφόνσο, ωστόσο, ο ίδιος παρέμεινε σιωπηλός τις επόμενες ώρες, έως ότου βγήκε στην εκπομπή “The Ana Rosa” και απολογήθηκε για την πράξη του, δηλώνοντας πως δεν ήθελε να πληγώσει κανέναν.

Ο Αλφόνσο ισχυρίστηκε, μάλιστα, πως η σχέση του με τη Μάρτα Λοπέζ είχε τελειώσει, ενώ από την πλευρά της η κοπέλα δήλωσε πως ήταν ακόμη ζευγάρι, χαρακτηρίζοντας το γεγονός “επαίσχυντο” και τότε ξεκίνησε η “σαπουνόπερα”.

Τυχαίο;

Η καλλονή που πέρασε ημίγυμνη πίσω από τον Αλφόνσο ονομάζεται Αλεξία Ρίβας και είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του “Telecinco”, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως καθόλου τυχαίο δεν ήταν το πέρασμά της απ’ το βίντεο.

Συγκεκριμένα, αρκετοί θεωρούν ότι επειδή η Αλεξία Ρίβας δεν είναι και τόσο διάσημη όσο η Μάρτα Λοπέζ που είχε λάβει μέρος στο ισπανικό ριάλιτι, πέρασε επίτηδες πίσω από τον Αλφόνσο στο βίντεο για να φανεί και να “αναγνωριστεί” επιτέλους.

Ερωτικό τρίγωνο

Ο Αλφόνσο, λοιπόν, υποστηρίζει πως η σχέση του με τη Μάρτα είχε τελειώσει όταν ξεκίνησε με την Αλεξία, ενώ η Μάρτα ισχυρίζεται πως ήταν ακόμη ζευγάρι και από την άλλη η Αλεξία έχει μια δική της εκδοχή.

Η νεαρή δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι γνωρίζονταν εδώ και 6 χρόνια, αλλά ότι η σχέση τους ξεκίνησε μόλις τρεις βδομάδες πριν, ενώ δήλωσε πως ο Αλφόνσο της είπε ότι δεν έχει σχέση.

Στο μεταξύ, η Μάρτα επιμένει πως σίγουρα τα είχαν από πιο πριν, γιατί είχε υποψίες και του έκανε ερωτήσεις για εκείνην, με τον Αλφόνσο να της απαντάει οτι δεν συμβαίνει τίποτα, ενώ παράλληλα με όλα αυτά διέρρευσαν φωτογραφίες που δείχνουν τον Αλφόνσο και την Αλεξία σε ρομαντικό δείπνο στις αρχές Μαρτίου.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα