Ιταλία: Μπάρμπεκιου στην ταράτσα και επέμβαση αστυνομίας με ελικόπτερο!

Ιταλία: Μπάρμπεκιου στην ταράτσα και επέμβαση αστυνομίας με ελικόπτερο!

Μία μεγάλη ομάδα ατόμων αψήφησε τα μέτρα για τον κορονοϊό στη Σικελία και έστησε πάρτι με χορό και μουσική σε ταράτσα, για να προκαλέσει μετά από μερικές ώρες την επέμβαση της αστυνομίας.

Την ώρα που ο κορονοϊός συνεχίζει με μανία το καταστροφικό του έργο και αφαιρεί αμέτρητες ανθρώπινες ζωές, υποχρεώνοντας τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών να ακολουθούν τα μέτρα κατά της εξάπλωσής του και να μένουν στα σπίτια τους κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις από τους άλλους όταν βγαίνουν έξω, υπάρχουν και κάποιοι που είναι ανεπείδεκτοι μαθήσεως.

Αναφερόμαστε σε ένα απίστευτο σκηνικό που έλαβε χώρα την Κυριακή στο Σπερόνε της Νότιας Ιταλίας, με μία ομάδα ατόμων να αποφασίζει να γιορτάσει το Πάσχα των Καθολικών με έναν εναλλακτικό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη εποχή για όλους.

Αγνόησαν τα μέτρα κατά του κορονοϊού και έστησαν μπάρμπεκιου πάρτι σε ταράτσα, βάζοντας στη διαπασών τη μουσική και τοποθετώντας τραπέζια και καρέκλες στο χώρο για να φιλοξενήσουν τους συμμετέχοντες, με τα videos από την ασυνήθιστη αυτή “έξοδο” να κατακλύζουν τα social media.

Τόσο από γείτονες που αγανάκτησαν με τη συμπεριφορά τους όσο και από τους ίδιους που το διασκέδαζαν με την ψυχή τους. Δεν χάρηκαν όμως εντελώς το πάρτι τους αφού το απόγευμα της Κυριακής η αστυνομία της πόλης αποφάσισε να επέμβει, επιστρατεύοντας ακόμα και ελικόπτερο για να τους απομακρύνει.

Στη θέα του ελικοπτέρου, οι παραβάτες έτρεξαν για να το σκάσουν, με την αστυνομία ωστόσο να κάνει συντονισμένη έφοδο και να μαζεύει τα πάντα. “Υπήρξε μια σοβαρή παραβίαση των κανόνων που αφορούν την εξάπλωση του Covid-19 με δεκάδες ανθρώπους μαζεμένους στην οροφή ενός κτιρίου.

Μετά την αναφορά που λάβαμε από κάποιους ντόπιους πολίτες, διάφορες περιπολίες πήραν εντολή να επέμβουν και προχώρησαν στην αναγνώριση των υπευθύνων”, ανέφερε με ανακοίνωσή του εκπρόσωπος του Δήμου.

Δείτε το video με την αστυνομική επιχείρηση:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα