Ηθοποιός: Ο πρόεδρος του CBS με εξανάγκασε σε στοματικό έρωτα με βία

Ηθοποιός: Ο πρόεδρος του CBS με εξανάγκασε σε στοματικό έρωτα με βία

H Μπόμπι Φίλιπς καταγγέλλει τον πρόεδρο του CBS για σεξουαλική κακοποίηση - Της είχε υποσχεθεί να της δώσει όποιο ρόλο επιθυμούσε

Η 50χρονη Μπόμπι Φίλιπς παραχώρησε συνέντευξη στους New York Times και προέβη σε νέες αποκαλύψεις για τα σεξουαλικά σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται ο πρώην ισχυρός άνδρας του CBS, o 68χρονος Λέσλι Μούνβες.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε περιστατικό που έλαβε χώρα το 1995, όταν εκείνη ήταν νέα ηθοποιός και εκείνος πρόεδρος της Warner Bros. Δηλώνει πως ο Μούνβες την υποδέχθηκε με “ενθουσιασμό” στο προσωπικό του γραφείο. Η νεαρή τότε Φίλιπς θα περνούσε από κάστινγκ για έναν ρόλο στην “Εντατική”.

Ο Μούνβες της μιλούσε για τις σειρές που “έτρεχε” την περίοδο εκείνη. Τότε, κατέβασε το παντελόνι του και το εσώρουχό του, λέγοντάς της “βλέπεις πόσο σκληρό με κάνεις”. Παράλληλα, της είπε πως αν ερχόταν σε ερωτική επαφή μαζί του θα της έδινε ρόλο για όποιο σίριαλ επιθυμούσε.

Η Φίλιπς αποκαλύπτει ότι ξαφνικά ο Μούνβες την έπιασε από τα μαλλιά και τον λαιμό και την ανάγκασε να γονατίσει, εξαναγκάζοντάς τη σε στοματικό έρωτα.

Στη συνέχεια την άφησε για να απαντήσει στο τηλέφωνό του και εκείνη βρήκε την ευκαιρία να βγει τρέχοντας από το γραφείο. “Είχε ένα μπαστούνι του μπέιζ μπολ στο γραφείο του. Το μόνο που σκεφτόμουν είναι πόσο θα ήθελα να του σπάσω το κεφάλι με το ρόπαλο”, λέει σήμερα στους Times.

Ο Μαρβ Ντάουερ, πρώην μάνατζέρ της, είπε στους Τimes ότι ο Μούνβες του εκμυστηρεύτηκε τον Απρίλιο πως “αν μιλήσει η Μπόμπι, είμαι ξοφλημένος”.

Ο Λέσλι Μούνβες παραιτήθηκε τον Σεπτέμβριο υπό το βάρος των καταγγελιών εναντίον του.

Συνολικά έξι ακόμη γυναίκες τον έχουν κατηγορήσει για σεξουαλικές επιθέσεις μέσα από άρθρο στο περιοδικό New Yorker, ενώ ακόμη έξι είχαν καταφερθεί εναντίον του τον περασμένο Ιούλιο.

Οι καταγγελίες αφορούν γεγονότα από τη δεκαετία του 1980 μέχρι τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 2000, και έχουν να κάνουν με εξαναγκαστικές σεξουαλικές συνευρέσεις και εκφοβισμούς.

Ο ίδιος ο Μούνβες αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα