Jonathan Majors: Ένοχος για βιαιοπραγία κατά πρώην συντρόφου – Αβέβαιο το μέλλον του στη Marvel

Διαβάζεται σε 1'
Jonathan Majors
Jonathan Majors AP

Ο ηθοποιός Jonathan Majors κρίθηκε ένοχος για παρενόχληση και επίθεση σε πρώην του. Η ποινή φυλάκισης που αντιμετωπίζει.

Ένοχος για επίθεση σε πρώην σύντροφό του κρίθηκε ο Αμερικανός ηθοποιός Jonathan Majors (Τζόναθαν Μέγιερς), μετά από την ολοκλήρωση της δίκης του στη Νέα Υόρκη.

Ειδικότερα, οι ένορκοι έκριναν ότι ο Majors, γνωστός για τον ρόλο του Kang στη Marvel, επιτέθηκε στη Βρετανίδα χορογράφο Grace Jabbari κατά τη διάρκεια ενός καυγά, τον περασμένο Μάρτιο.

Η ίδια δήλωσε στο δικαστήριο ότι επλήγη με ένα σπασμένο δάχτυλο, μώλωπες, ένα κόψιμο πίσω από το αυτί της και “βασανιστικό” πόνο.

Το συμβάν σημειώθηκε όταν το ζευγάρι βρισκόταν σε ένα αυτοκίνητο στη Νέα Υόρκη και η Grace Jabbari είδε ένα μήνυμα από μια άλλη γυναίκα στο τηλέφωνο του ηθοποιού, που έλεγε: “Μακάρι να σε φιλούσα τώρα.”

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, όταν πήρε το τηλέφωνο, στη συνέχεια την άρπαξε, της έστριψε το χέρι πίσω από την πλάτη της και τη χτύπησε στο κεφάλι για να το πάρει πίσω.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για δύο από τις τέσσερις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία που αντιμετώπιζε.

Ο Majors αντιμετωπίζει πλέον ποινή φυλάκισης έως και ενός έτους, ενώ είναι αβέβαιη η συμμετοχή του σε πρωταγωνιστικούς ρόλους επερχόμενων ταινιών της Marvel.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα