Jonathan Majors: Συνελήφθη για την κακοποίηση της κοπέλας του – “Δεν έκανε τίποτα κακό”, λέει εκπρόσωπός του

Jonathan Majors: Συνελήφθη για την κακοποίηση της κοπέλας του – “Δεν έκανε τίποτα κακό”, λέει εκπρόσωπός του
Jonathan Majors Taylor Jewell/Invision/AP

Ο ηθοποιός Τζόναθαν Μέιτζορς συνελήφθη το Σάββατο στο Μανχάταν, καθώς κατηγορείται για απόπειρα στραγγαλισμού, επίθεση και παρενόχληση της κοπέλας του.

Ο Τζόναθαν Μέιτζορς (Jonathan Majors) συνελήφθη στη Νέα Υόρκη, με την κατηγορία ότι επιτέθηκε σε μια γυναίκα. Σύμφωνα με το TMZ, η αστυνομία ενημερώθηκε ότι το φερόμενο θύμα είναι η κοπέλα του Majors και, σύμφωνα με την ίδια, τσακώθηκαν ενώ βρισκόντουσαν σε ένα ταξί, όταν επέστρεφαν στο σπίτι από ένα μπαρ στο Μπρούκλιν.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η αστυνομία ενημερώθηκε ότι το φερόμενο θύμα είδε μια άλλη γυναίκα να στέλνει μήνυμα στον Majors και προσπάθησε να ψάξει κρυφά το τηλέφωνό του. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι αυτό εξόργισε τον πρωταγωνιστή του “Ant-Man” και πως ο ηθοποιός την άρπαξε από το χέρι και τη χαστούκισε.

Η ίδια τόνισε ότι ο Μέιτζορς έβαλε τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της κατά τη διάρκεια του τσακωμού τους.

Σύμφωνα με το TMZ, το ζευγάρι πέρασε το βράδυ μετά την ένταση χωριστά. Η γυναίκα πήγε στην αστυνομία το επόμενο πρωί και ανέφερε το περιστατικό.

Ο ηθοποιός συνελήφθη το Σάββατο στο Μανχάταν και κατηγορείται για προσπάθεια στραγγαλισμού, επίθεση και παρενόχληση, με την αστυνομία της Νέας Υόρκης να περιγράφει το περιστατικό ως «οικογενειακή διαμάχη».

Όπως γράφει το TMZ το φερόμενο θύμα είχε ορατά τραύματα -συμπεριλαμβανομένου ενός τραύματος πίσω από το αυτί της και σημάδια στο πρόσωπό της-. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής και είναι σε σταθερή κατάσταση.

Εκπρόσωπος του Majors δήλωσε στο tmz ότι ο ηθοποιός “δεν έχει κάνει τίποτα κακό”. “Ανυπομονούμε να καθαρίσουμε το όνομά του και να το ξεκαθαρίσουμε”, τόνισε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα