Και όμως. Την έδιωξαν από το γυμναστήριο για αυτή την εμφάνιση

Και όμως. Την έδιωξαν από το γυμναστήριο για αυτή την εμφάνιση

Μια απόφαση γυμναστηρίου στη Νότια Καρολίνα που προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο διαδίκτυο (Pics)

Η νεαρή Sarah Villafañe είναι σπουδάστρια στο Κολέγιο Τσάρλεστον στη Νότια Καρολίνα.

Όπως καταγγέλλει μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook, οι υπεύθυνοι του γυμναστηρίου του Κολεγίου την απέβαλλαν από αυτό ενώ εκεί αθλείτο, λόγω της αμφίεσης της.

Όπως η ίδια αναφέρει, φορούσε τα ίδια ρούχα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. "Φορούσε αυτά τα ρούχα όλη μέρα. Παρακολούθησα τρία μαθήματα και μίλησα προσωπικά με κάθε έναν καθηγητή και κανένας δεν είχε πρόβλημα. Αλλά όταν πήγα στο γυμναστήριο μου ζήτησαν να φορέσω ένα άλλο φανελάκι". Η ίδια δεν άλλαξε t-shirt και ένας υπάλληλος του γυμναστηρίου της ζήτησε να φορέσει το δικό του.

ADVERTISING

Αναφέρει πως οι υπεύθυνοι της είπαν πως δεν θα έπρεπε να είναι "ακάλυπτος" ο αφαλός της. Αρνούμενη να αλλάξει μπλούζα, ήρθε τελικά αντιμέτωπη με τον επικεφαλής του χώρου ο οποίος και της ζήτησε να αποχωρήσει.

Επισήμως, το γυμναστήριο ανακοίνωσε πως την απέβαλλε εξαιτίας "υγειονομικών ανησυχιών", κάτι που όμως δεν της επισημάνθηκε ως επίσημη εξήγηση την ώρα του περιστατικού. Η Villafañe καταγγέλλει ακόμη πως το γυμναστήριο δεν έχει καταρτίσει κώδικα ένδυσης για τις αίθουσες του και πως το μόνο που αναγράφεται, είναι οδηγία για "αθλητική περιβολή", που πράγματι συνάδει με τα ρούχα που επέλεξε.

Σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί κανείς να πει αυτή την αμφίεση, "προκλητική".

Η αμφίεση της όταν την έδιωξαν:

Και όμως. Την έδιωξαν από το γυμναστήριο για αυτή την εμφάνιση

Η ανάρτηση της κοπέλας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

SHARE:

24Media Network