Καναδάς: Πυροβολισμοί στη Βρετανική Κολομβία – Αναφορές για νεκρούς

Καναδάς: Πυροβολισμοί στη Βρετανική Κολομβία – Αναφορές για νεκρούς
Βασιλική Καναδική Έφιππη Αστυνομία iStock

Η αστυνομία επιβεβαίωσε πολλά θύματα από πυροβολισμούς στην καναδική επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας.

Συναγερμός σήμανε στην καναδική επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας μετά από αναφορές για πυροβολισμούς με την αστυνομία να επιβεβαιώνει μάλιστα την ύπαρξη αρκετών θυμάτων.

Ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης που εκδόθηκαν λίγο μετά τις 06:00 τοπική ώρα (11:00 GMT) έκαναν λόγο για “πολλαπλές σκηνές πυροβολισμών” στο κέντρο της πόλης Λάνγκλεϊ, περίπου 25 μίλια ανατολικά του Βανκούβερ, ενώ οι αρχές στα επείγοντα μηνύματα που στάλθηκαν στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων, περιέγραφαν τον φερόμενο δράστη ως καυκάσιο με σκούρα μαλλιά που φορούσε καφέ φόρμα και μπλε-πράσινο μπλουζάκι με ένα κόκκινο λογότυπο στο δεξί μανίκι.

Εκπρόσωπος της Βασιλικής Καναδικής Έφιππης Αστυνομίας (RCMP) δήλωσε ότι υπάρχουν «αρκετά θύματα» στην επίθεση της Δευτέρας, χωρίς ωστόσο να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία, ενώ όπως αναφέρει το BBC, ένας μόνος ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση.

Μια δεύτερη ειδοποίηση εστάλη στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων, στην οποία αναφερόταν ότι ο ύποπτος «δεν αποτελούσε πλέον απειλή».

Όπως μεταδίδουν τα καναδικά μέσα ενημέρωσης, τα θύματα φέρεται να ήταν άστεγοι και η αστυνομία υποστηρίζει ότι επρόκειτο για στοχοποιημένη επίθεση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα