Κατήγγειλε με βίντεο τον βιασμό της από τον πατέρα της

Κατήγγειλε με βίντεο τον βιασμό της από τον πατέρα της

Σάλος στις ΗΠΑ. Νεαρή γυναίκα ανέβασε βίντεο στο διαδίκτυο καταγγέλλοντας τον πατέρα της για βιασμό. Εμφάνισε και τρία όπλα για να του στείλει... μήνυμα (Vid)

"Λυπάμαι, αυτό είναι ένα διαφορετικό είδος βίντεο από αυτά που συνήθως ανεβάζω, αλλά έπρεπε να τα πω." Με αυτά τα λόγια κλείνει το βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο η  Brie Lybrand και απευθύνεται στον βιαστή της.

Το 12λεπτο βίντεο έχει τραβήξει την προσοχή των μεγαλύτερων μέσων ενημέρωσης στις Η.Π.Α και το έχουν δει  εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες.

Ορισμένοι σχολιάζοντας το βίντεο αμφισβητούν ανοιχτά όσα καταγγέλλει η νεαρή, ωστόσο η μεγαλύτερη μερίδα των χρηστών γράφουν λόγια συμπαράστασης.

Στο βίντεο η νεαρή καταγγέλλει ότι βιάστηκε και κακοποιήθηκε από τον πατέρα της Steven Bressler από την ηλικία των τεσσάρων έως τα δεκατέσσερα της.

Στη συνέχεια εξηγεί  πως έγινε μαζορέτα στο κολέγιο και πως κατάφερε να γίνει δασκάλα και ηθοποιός. Μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές στο βίντεο είναι η στιγμή που εμφανίζει τρία όπλα που αγόρασε για να την προστατεύουν από τον πατέρα της.

"Δεν φοβάμαι πια. Θέλω να σου δείξω τη συλλογή των όπλων μου μπαμπά...Ποτέ δεν πρόκειται να με αγγίζεις ξανά"

Η νεαρή επέλεξε να μην προωθήσει το βίντεο στους λογαριασμούς της στο Twitter και το Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

A Message To

SHARE:

24Media Network