Κέιτ Μίντλετον: “Περήφανος για το θάρρος της” – Η πρώτη αντίδραση του Βασιλιά Καρόλου

Διαβάζεται σε 1'
Ο Βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον
Ο Βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον AP Photo Chris Jackson

Η πρώτη δήλωση του Βασιλιά Καρόλου, μετά την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ ότι η Κέιτ Μίντλετον πάσχει από καρκίνο.

Τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας που διακινούνταν το τελευταίο διάστημα για την υγεία της έδωσε η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, αποκαλύπτοντας πως πάσχει από καρκίνο.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στα προσωπικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε αρχικά ότι, όταν υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, τον Ιανουάριο, δεν ήξερε ότι έπασχε από καρκίνο. Η κατάσταση ωστόσο άλλαξε στην πορεία, ζητώντας “λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα”.

Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εξέδωσαν ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία, ο Βασιλιάς Κάρολος βρίσκεται σε στενή επαφή με την πριγκίπισσα της Ουαλίας τις τελευταίες εβδομάδες, μετά την κοινή τους παραμονή στο νοσοκομείο.

Το παλάτι ανέφερε ότι ο βασιλιάς είναι «τόσο υπερήφανος για την Κέιτ για το θάρρος της να μιλήσει όπως μίλησε», περιγράφοντας την πριγκίπισσα ως «αγαπημένη νύφη» του μονάρχη.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου έγινε γνωστό για τον Βασιλιά Κάρολο ότι διαγνώσθηκε με μια μορφή καρκίνου. Δεν ήταν καρκίνος του προστάτη, αλλά ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της θεραπείας του για διόγκωση προστάτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα