Κέιτ Μίντλετον: Την επισκέφθηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στο νοσοκομείο

Διαβάζεται σε 2'
kate-middleton
Κέιτ Μίντλετον Victoria Jones/Pool Photo via AP, File

Για τρίτη ημέρα νοσηλεύεται στη London Clinic η Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Την πριγκίπισσα της Ουαλίας και σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη (18/01) στο νοσοκομείο ο  πρίγκιπας Ουίλιαμ, όπου η ίδια αναρρώνει μετά από τη σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Η Κέιτ Μίντλετον πέρασε τη δεύτερη νύχτα της στο νοσοκομείο μετά την επιτυχή, προγραμματισμένη “εγχείρηση κοιλιάς” στην ιδιωτική κλινική London Clinic, στο κεντρικό Λονδίνο, όπου και εθεάθη ο πρίγκιπας Ουίλιαμ να αναχωρεί από την πίσω είσοδο του νοσοκομείου.

Britain Royals
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αναχωρεί από την Κλινική του Λονδίνου, όπου η Κέιτ αναρρώνει μετά την επιτυχή εγχείρηση στην κοιλιά 2024 Kin Cheung/AP Photo

Ακριβείς λεπτομέρειες της επέμβασης της Κέιτ Μίντλετον παραμένουν απόρρητες, όμως παρά τις εικασίες, θεωρείται βέβαιο ότι δεν σχετίζεται με καρκίνο και πως η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ήταν προγραμματισμένη και όχι επείγουσα.

Είναι όμως αρκετά σοβαρή ώστε να απαιτείται η πολυήμερη παραμονή της στην ιδιωτική κλινική αλλά και αρκετοί μήνες ανάρρωσης στη συνέχεια, αφού όπως έγινε γνωστό από το Παλάτι του Κένσιγκτον, η ίδια δεν θα επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα.

Britain Royals
Αστυνομικοί έξω από την Κλινική του Λονδίνου 2024 Kirsty Wigglesworth/AP Photo

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι αναφέρεται πως αναμένεται η Κέιτ, η σύζυγος του διαδόχου του θρόνου πρίγκιπα Ουίλιαμ, να παραμείνει στη London Clinic, για 10 έως 14 ημέρες προτού επιστρέψει στο σπίτι της για να αναρρώσει.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της έως το Πάσχα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που η ανακοίνωση αυτή θα προκαλέσει“, τονίζεται στο δελτίο τύπου. “Ελπίζει πως το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η κανονικότητα για τα παιδιά της. Και την ευχή της ότι οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες θα παραμείνουν ιδιωτικές“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα