Κίνα: Κανένα κρούσμα κορονοϊού στην κοινότητα

Κίνα: Κανένα κρούσμα κορονοϊού στην κοινότητα
Στιγμιότυπο από το Πεκίνο AP

Δεν αναφέρθηκε κανένας νέος θάνατος ασθενούς - Ο απολογισμός της πανδημίας στη χώρα παρέμεινε αμετάβλητος, στους 4.633 νεκρούς.

Η Εθνική Επιτροπή Υγείας ανακοίνωσε την Τρίτη 5/5 ότι το τελευταίο 24ωρο κατέγραψε ένα νέο κρούσμα μόλυνσης από τον κορονοϊό στην ηπειρωτική Κίνα, από τρία την προηγουμένη, το οποίο ήταν εισαγόμενο, κατά την ορολογία του Πεκίνου όταν εντοπίζονται άνθρωποι οι οποίοι έχουν προσβληθεί μεταξύ των ταξιδιωτών που φθάνουν από το εξωτερικό.

Με τον εντοπισμό του ασθενούς στη Σαγκάη, τα κρούσματα του είδους έφθασαν τα 1.676, ενώ το σύνολο των ανθρώπων οι οποίοι έχουν μολυνθεί από τον SARS-CoV-2 ανήλθε ως τη Δευτέρα σε 82.881.

Δεν αναφέρθηκε κανένας νέος θάνατος ασθενούς εξαιτίας της COVID-19. Ο απολογισμός της πανδημίας στη χώρα όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο νέος κορονοϊός παρέμεινε αμετάβλητος, στους 4.633 νεκρούς, επισήμως.

Η Εθνική Επιτροπή (το υπουργείο) Υγείας της Κίνας ενημέρωσε ακόμη ότι εντοπίστηκαν 15 νέες περιπτώσεις ασυμπτωματικών φορέων, δύο περισσότερες από την προηγουμένη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα