Κίνα: Τρόμος σε ασανσέρ – Ανέβηκε απότομα 30 ορόφους, νεκρή έφηβη

Κίνα: Τρόμος σε ασανσέρ – Ανέβηκε απότομα 30 ορόφους, νεκρή έφηβη
shutterstock

Τραγικό θάνατο βρήκε μια έφηβη στην Κίνα, καθώς βρισκόταν μέσα σε ένα ασανσέρ το οποίο ξαφνικά άρχισε να ανεβαίνει με ταχύτητα και συγκρούστηκε στον 30ο όροφο.

Αξιωματούχοι στη νότια Κίνα ερευνούν τον τραγικό θάνατο ενός έφηβου κοριτσιού που σκοτώθηκε όταν ένας ελαττωματικός ανελκυστήρας ανέπτυξε ταχύτητα προς τα πάνω και συγκρούστηκε στον 30ο όροφο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα, σύμφωνα με το Newsweek, πριν λίγες μέρες στην πόλη Τζαντσιάνγκ. Το θύμα παγιδεύτηκε μέσα στο ασανσέρ ανάμεσα στον πρώτο όροφο και το υπόγειο.

Ένας συντηρητής προσπάθησε να ανοίξει χειροκίνητα τις πόρτες του ανελκυστήρα, όμως το ασανσέρ ξαφνικά ανέπτυξε ταχύτητα και άρχισε να ανεβαίνει προς τα πάνω μέχρι που χτύπησε στην κορυφή του άξονα.

Μετά την απελευθέρωση του κοριτσιού, μία ώρα αργότερα, το παιδί μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου κηρύχθηκε νεκρό. Η ακριβής αιτία θανάτου του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Ο Wang Libin, μηχανικός στο Ινστιτούτο Επιθεώρησης και Έρευνας Ειδικού Εξοπλισμού του Hangzhou, δήλωσε στο πρακτορείο Paper:

“Τα περιστατικά όπου οι ανελκυστήρες καρφώνονται με δύναμη στο ταβάνι είναι αρκετά συνηθισμένα, αλλά δεν οδηγούν συχνά σε τραυματισμό ή θάνατο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα