Κινεζική επιμονή: Νέα απόπειρα εισβολής στην έπαυλη του Τραμπ

Κινεζική επιμονή: Νέα απόπειρα εισβολής στην έπαυλη του Τραμπ
Η έπαυλη στο Mar-a-Lago AP

Ακόμα ένα περιστατικό απόπειρας παράνομης εισόδου στο εξοχικό του προέδρου των ΗΠΑ στο Μαρ-α Λάγκο. Συνελήφθη μια γυναίκα κινεζικής καταγωγής

Μία Κινέζα συνελήφθη την Τετάρτη επειδή προσπάθησε να εισέλθει παρανόμως στην εξοχική κατοικία του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Μαρ-α- Λάγκο της Φλόριντα, το δεύτερο τέτοιου είδους περιστατικό μέσα σε λίγους μήνες, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Μέλη της ασφάλειας στην είσοδο του συγκροτήματος σταμάτησαν τη Ζινγκ Λου, 56 ετών, και της ζήτησαν να αποχωρήσει, όμως στη συνέχεια αυτή επέστρεψε και άρχισε να τραβά φωτογραφίες, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Μάικλ Όγκροντνικ, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Παλμ Μπιτς.

Η Λου, η βίζα της οποίας είχε λήξει, κατηγορείται ότι περιπλανιόταν γύρω από το συγκρότημα του Τραμπ με δόλιους σκοπούς και κρατείται στη φυλακή της κομητείας του Παλμ Μπιτς.

Όταν ρωτήθηκε σήμερα για τη σύλληψη της Κινέζας ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Γκενγκ Σουάνγκ δήλωσε: «Δεν γνωρίζω ακόμη τις λεπτομέρειες αυτού του συμβάντος».

Στις 30 Μαρτίου μια άλλη Κινέζα, η 33χρονη Ζανγκ Γιουτζίνγκ συνελήφθη στο συγκρότημα του Τραμπ που βρίσκεται στο Παλμ Μπιτς και όπου ο Αμερικανός πρόεδρος περνά συνήθως τα Σαββατοκύριακά του. Τον Σεπτέμβριο κρίθηκε ένοχη για εισβολή σε ιδιωτικό χώρο και ψευδείς δηλώσεις.

Στην κατοχή της είχαν βρεθεί κινητά τηλέφωνα, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος καθώς και ένα USB το οποίο περιείχε «κακόβουλο υλικό».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα