Κύπρος: Επεισόδια στη Λεμεσό σε διαδήλωση για τα μέτρα για τον κορονοϊό

Κύπρος: Επεισόδια στη Λεμεσό σε διαδήλωση για τα μέτρα για τον κορονοϊό
Επεισόδια στη Λεμεσό σε διαδήλωση κατά των μέτρων για τον κορονοϊό youtube

Διαδηλωτές κατά των μέτρων για τον κορονοϊό, έριξαν κροτίδες και άναψαν φωτιές. Συνελήφθησαν τουλάχιστον 20 άτομα.

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (14/11) στην πόλη της Λεμεσού, όταν εκατοντάδες πολίτες θέλησαν να διαμαρτυρηθούν ενάντια στα περιοριστικά μέτρα που επέβαλε στην πόλη η κυβέρνηση για την ανάσχεση της πανδημίας του κορονοϊού.

Ομάδες διαδηλωτών έριξαν κροτίδες και άναψαν φωτιές σε κάδους στην πλατεία Διοικητηρίου, ενώ προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα. Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη τουλάχιστον 20 ατόμων, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ορισμένους αστυνομικούς ελαφρά τραυματίες.

Τη θλίψη του για τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου εξέφρασε ο πρώην αρχηγός Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης. Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θλίβομαι βαθύτατα για όλους αυτούς τους ανθρώπους που συμμετέχουν και που είναι όλοι υποψήφια θύµατα κορονοϊού. Το χειρότερο όμως είναι ότι υποψήφια θύματα είναι και πολλοί άλλοι που δεν φταίνε σε τίποτε να πληρώσουν αυτήν τη δική τους αλόγιστη συμπεριφορά. Τέτοιες εκδηλώσεις και ενέργειες ενισχύουν τις πιθανότητες για περαιτέρω μέτρα και παγκύπριο αποκλεισμό. Ας λογικευτούμε επιτέλους…».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα