Μπιλ Κλίντον για Τραμπ: “Αν θέλετε έναν Πρόεδρο που βλέπει όλη μέρα τηλεόραση, είναι ο άνθρωπός σας”

Μπιλ Κλίντον για Τραμπ: “Αν θέλετε έναν Πρόεδρο που βλέπει όλη μέρα τηλεόραση, είναι ο άνθρωπός σας”
Μπιλ Κλίντον AP

Σφοδρή επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε ο πρωην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, σημειώνοντας ότι είναι συνέχεια στο Twitter και μπροστά από μια τηλεόραση.

Σε μία σύντομη ομιλία του κατά τη δεύτερη βραδιά του Εθνικού Συνεδρίου των Δημοκρατικών, ο Μπιλ Κλίντον άσκησε σκληρή κριτική στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αναφέροντας έμμεσα ότι είναι ανίκανος να κάνει τη δουλειά του και κατηγορώντας τον πως περνάει όλη την ημέρα του βλέποντας τηλεόραση και “χαζεύοντας” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αντί να ασχολείται με την καταπολέμηση του κορονοϊού.

“Εάν προτιμάτε έναν Πρόεδρο που θεωρεί ως δουλειά το να περνάει ώρες βλέποντας τηλεόραση και τσεκάροντας ανθρώπους στα social media, ο Τραμπ είναι ο άνθρωπός σας”, ανέφερε χαρακτηιστικά ο Κλίντον.

“Σπάνια θα τον δούμε να συμμετέχει σε κάποια εκδήλωση που πραγματοποιείται πρωινές ώρες, κάτι που δεν αρμόζει σε έναν Πρόεδρο των ΗΠΑ. Ο Τραμπ κάνει δημοσιεύσεις στο Twitter πολλές φορές μέσα στην ημέρα, τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας. Πολλά από αυτά τα tweets αναφέρονται σε ειδήσεις που προβλήθηκαν πρόσφατα στα αγαπημένα του δίκτυα Fox News και OAN”, είπε.

Ο επί οκτώ χρόνια Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, κατηγόρησε τον Ντόναλντ Τραμπ για την ανταπόκρισή του όσον αφορά την πανδημία του κορονοϊού, κάνοντας λόγο για απουσία δράσης, γεγονός που, σύμφωνα με τον ίδιο, συνέβαλε στον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων και νεκρών. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα