Κορονοϊός : Άμεσα διαθέσιμο σε Ευρώπη, Ασία και ΗΠΑ το πρώτο ρωσικό τεστ ταχείας διάγνωσης

Μελέτη των αποτελεσμάτων των εξετάσεων covid-19
Μελέτη των αποτελεσμάτων των εξετάσεων covid-19 KIRILL ZYKOV, MOSCOW NEWS AGENCY PHOTO VIA AP

Το πρώτο ρωσικό τεστ ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού θα πωλείται σύντομα σε χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το πρώτο ρωσικό τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορονοϊού, το οποίο εγκρίθηκε από τον ρωσικό Εθνικό Οργανισμό Υγείας και παρέχει την δυνατότητα, με τη χρήση ενός καθιερωμένου ιατρικού εξοπλισμού, να γίνεται η διάγνωση του κορονοϊού μέσα σε διάστημα 40 λεπτών με ποσοστό επιτυχίας 94%, θα πωλείται σύντομα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας που το παρασκεύασε, σε χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

"Πωλήσεις ήδη πραγματοποιούνται σε πολλές περιφέρειες και σε μεγάλες επιχειρήσεις της Ρωσίας και καθημερινά διευρύνεται γεωγραφικά το εύρος των πωλήσεων. Σχεδιάζονται επίσης πωλήσεις σε χώρες της Ευρώπης, στις ΗΠΑ και τη Νοτιοανατολική Ασία", αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο όμιλος "Medico biologitseski soyuz", όπου ανήκει η ρωσική φαρμακευτική εταιρεία Generium που κατοχύρωσε το τεστ.

ADVERTISING

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το τεστ ταχείας διάγνωσης ήδη διοχετεύεται στις περιφέρειες της Ρωσίας και πως μέχρι στιγμής έχει σταλεί στις πρώτες 16 περιφέρειες της χώρας, ενώ προβλέπεται ότι έως το τέλος της εβδομάδας θα το έχουν προμηθευθεί το 80—90% των περιφερειών. Μάλιστα, σχεδιάζει να παράξει προσεχώς ως και 500.000 τεστ ταχείας διάγνωσης εβδομαδιαίως.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Θεραπεία κορονοϊού, Covid-19, Ρωσία
SHARE:

24Media Network